Ο 9ος λόγος για τον οποίο οι Κτηματομεσίτες – Σύμβουλοι Ακινήτων αποτυγχάνουν

Βάση δεδομένων για μεσίτες ακινήτων

Μια ανάσα πριν τον τερματισμό και είμαστε στον 9ο από τους 10 λόγους για τους οποίους οι Σύμβουλοι Ακινήτων – Κτηματομεσίτες αποτυγχάνουν.

Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε και τα παλαιότερα άρθρα μας για την αποτυχία στην οικονομική διαχείριση, την έλλειψη εκπαίδευσης και καθοδήγησης, την έλλειψη επιχειρηματικού σχεδιασμού, την αντιμετώπιση του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη ως μερικής απασχόλησης, την έλλειψη τοπικότητας στο επάγγελμα του μεσίτη – Συμβούλου Ακινήτων, την επαγγελματική εξουθένωση του μεσίτη, την έλλειψη marketing και αναγνωρίσιμου brand και φυσικά την οικοδόμηση της πελατειακής σας βάσης από τον προσωπικό σας κύκλο επαφών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και video στην ενότητα για Επαγγελματίες Συμβούλους Ακινήτων στο blog μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο video που ανεβαίνει.

Πόσο αποδιοργανωμένος είσαι με τη βάση πελατών σου σαν μεσίτης;

Πριν οι πελάτες σας αρχίσουν να εισρέουν, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τους διαχειριστείτε με αποτελεσματικό και χρονικά αποδοτικό τρόπο. Οι πελάτες σας θα προέρχονται από διάφορες πηγές, επομένως θέλετε ένα σύστημα καταγραφής της προέλευσής τους, αλλά και συνεχούς παρακολούθησής τους, ώστε να μην χάνετε καμία επαφή, κανένα μήνυμα και καμία κλήση.

Τα σημερινά πρότυπα εξυπηρέτησης στη βιομηχανία του real estate, επιβάλλουν ο χρόνος απόκρισης σας να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά, αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να μετατρέψετε αυτή την επαφή σε συμφωνία για δουλειά. Είναι απαραίτητη η συνεπής καταγραφή όλων των εισερχομένων. Χωρίς οργάνωση και παρακολούθηση των εισερχόμενων επαφών, θα χάνετε πελάτες και χρήματα καθημερινά, εάν δεν είστε συστηματικοί με την επικοινωνία σας.

Πως θα το πετύχετε αυτό ; Χρησιμοποιήστε ένα λογισμικό – πλατφόρμα CRM!

Ο διαχειριστής σχέσεων με επαφές – πελάτες (CRM), είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας συνεπούς και ισχυρής μηχανής για τη διατήρηση της επικοινωνιακής σας οργάνωσης. Με ένα πλήθος λειτουργιών, τα σύγχρονα CRM μπορούν να κάνουν οτιδήποτε, από την απλή καταχώρηση των στοιχείων επικοινωνίας, έως την υπενθύμιση γενεθλίων, την αυτοματοποίηση email ή sms, την αποστολή αναφορών και ειδοποιήσεων και πολλά ακόμα.

Υπάρχουν πολλά CRM, δωρεάν ή επί πληρωμή, αλλά η YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ παρέχει στους Συνεργάτες της ένα από τα κορυφαία της αγοράς, ειδικά προσαρμοσμένο για κτηματομεσίτες. Χωρίς CRM δεν μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά σήμερα ένας Επαγγελματίας Κτηματομεσίτης – Σύμβουλος Ακινήτων.

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT