Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Πολιτική Δίκαιης Στέγασης

Η Canopus P.C. υποστηρίζει πλήρως τις αρχές περί δίκαιης στέγασης, οι οποίες γενικά απαγορεύουν τις διακρίσεις ατόμων στην πώληση, εκμίσθωση, αγορά, μίσθωση, αντιπαροχή και οποιεσδήποτε σχετικές λοιπές συναλλαγές ή πράξεις γενικώς επί ακινήτων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία και τυχόν αναπηρία.

Στην παρούσα πολιτική αυτά θα αναφέρονται στο εξής ως «Προστατευόμενα Χαρακτηριστικά». Επιπλέον, η εταιρία μας υποχρεούται συμβατικά να συμμορφώνεται, από κάθε άποψη, με όλους τους νόμους, τους κανόνες και τους κανονισμούς που ισχύουν για τον κλάδο των ακινήτων, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως συμπλήρωμα των παραπάνω, η εταιρία μας προωθεί ενεργά και δεσμεύεται να δημιουργήσει και να προωθήσει ένα περιβάλλον ποικιλομορφίας στον χώρο της αγοράς ακινήτων, καθώς θεωρούμε μια τέτοια ιδέα ως κρίσιμο συστατικό για την επιτυχία μας.

Παρακάτω είναι ορισμένα παραδείγματα πιθανών παραβιάσεων της Πολιτικής Δίκαιης Στέγασης :

  • Άρνηση ενοικίασης, πώλησης, ή επίδειξης ακινήτου, με βάση τα Προστατευόμενα Χαρακτηριστικά, ενός πιθανού ενοικιαστή ή αγοραστή.
  • Ζήτηση υψηλότερης τιμής σε αγοραστή, ή ενοικιαστή, λόγω του Προστατευόμενου Χαρακτηριστικού του δυνητικού αγοραστή, ή ενοικιαστή.
  • Άρνηση ενοικίασης σε μισθωτή που έχει παιδιά, ή κατοικίδια, ή αύξηση της εγγύησης, ή του μισθώματος, βάσει του αριθμού των παιδιών, ή κατοικίδιων που θα μένουν στο διαμέρισμα.
  • Καθοδήγηση πιθανών ενοικιαστών ή αγοραστών σε ορισμένες περιοχές, ή γειτονιές, με βάση τα τυχόν Προστατευόμενα Χαρακτηριστικά.
  • Άρνηση πώλησης / ενοικίασης σε δυνητικό αγοραστή / ενοικιαστή, λόγω της πηγής του εισοδήματός του, εφόσον αυτό έχει αποκτηθεί νόμιμα και προκύπτει από τις φορολογικές του δηλώσεις στην αρμόδια αρχή.
  • Διακρίσεις με βάση τα Προστατευόμενα Χαρακτηριστικά κατά την οδηγία ενός πωλητή ή ιδιοκτήτη.
  • Άρνηση ενοικίασης σε ενοικιαστή που είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανωτέρω Πολιτική Δίκαιης Στέγασης ισχύει μόνο για τα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα σύμφωνα με τους εθνικούς νόμους και κανονισμούς, όπως αυτοί ορίζουν για οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες, τουρίστες, επενδυτές, κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκαιο περί ίσης μεταχείρισης και διακρίσεων, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης https://eur-lex.europa.eu.

Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά την Πολιτική Δίκαιης Στέγασης που εφαρμόζει η εταιρία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT