Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Πολυτέλεια - Η Ζωή σε Πολυτελή Σπίτια

Lifestyle και κατοικία

Ως πολυτελές μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ένα ακίνητο που διαθέτει υψηλό επίπεδο αισθητικής, ανέσεων, λειτουργικότητας και είναι φτιαγμένο από άριστης ποιότητας και ακριβά ή σπάνια υλικά. Πολυτελές μπορεί να είναι κι ένα διαμέρισμα, μια μεζονέτα, μια βίλα (μονοκατοικία), αλλά ακόμα κι ένα κτίριο γραφείων ή ξενοδοχείο.

Πολυτέλεια - luxury house

Τα πολυτελή ακίνητα συνήθως προσφέρουν πολλές πρόσθετες ανέσεις και υποδομές που δεν συναντάμε συχνά, όπως πισίνες, σάουνες, γυμναστήρια, αίθουσες κινηματογράφου, αλλά και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Επίσης, τα πολυτελή ακίνητα συνήθως βρίσκονται σε προνομιούχες και ακριβές περιοχές, προσφέροντας καλή θέα και πρόσβαση σε εξαιρετικά τοπία, π.χ. κοντά στην θάλασσα, σε πράσινο, ή σε κάποιο hot spot του κέντρου της πόλης.

Όπως είναι προφανές, τα πολυτελή ακίνητα είναι πολύ δαπανηρά και απαιτούν σημαντικά έξοδα συντήρησης. Επιπλέον, η απόκτηση ενός πολυτελούς ακινήτου είναι δύσκολη έως και αδύνατη για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς απαιτεί υψηλά επίπεδα εισοδήματος ή πλούτου.

Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο της Αθήνας

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

πολυτελή ακίνητα - luxury house

Τι προσφέρει ένα πολυτελές ακίνητο ;

  • Υψηλό επίπεδο άνεσης και παροχών.
  • Εξαιρετικές τοποθεσίες και life style.
  • Υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ιδιωτικότητας.
  • Μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη επένδυση.

Αν δεν σας απασχολεί το υψηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης ενός πολυτελούς ακινήτου και η επιπλέον φορολογία δεν είναι πρόβλημα για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας να καταγράψουμε, όχι μόνο τις ανάγκες, αλλά και τα θέλω σας και θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα επιλεγμένων πολυτελών ακινήτων, σε αποκλειστικότητα και στις περιοχές που επιθυμείτε, με τη διακριτικότητα που απαιτείται για τα εξαιρετικά ακίνητα και το απαιτητικό πελατολόγιό μας.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT