Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Νέο Ηράκλειο

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στο Νέο Ηράκλειο. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας. 

Το Παλαιό είναι καλό και το Νέο είναι ωραίο.

Το Ηράκλειο Αττικής ανήκει στον βόρειο τομέα Αθηνών, έχει έκταση 4,6 km2 και πληθυσμό 50.495 κατοίκους. Περιβάλλεται από τους δήμους Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Αμαρουσίου και Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το Παλαιό Ηράκλειο βρίσκεται στα βόρεια του δήμου και συνορεύει με τη Λυκόβρυση, ενώ το Νέο Ηράκλειο στα νότια και συνορεύει με τη Νέα Ιωνία. Ο Πράσινος Λόφος είναι μια άλλη γνωστή γειτονιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ηρακλείου είναι η κεντρική πλατεία στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στην οποία θα συναντήσετε πληθώρα καφετεριών και εστιατορίων, γεγονός που δίνει στους κατοίκους την ευκαιρία να απολαύσουν ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την γειτονική Πεύκη δείτε τη σελίδα μας Μεσιτικό Γραφείο Πεύκη.

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στο Νέο Ηράκλειο

Αν χρειάζεστε υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου στο Παλαιό ή στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είστε στο σωστό μέρος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες real estate που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας, με ταχύτητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για αγορά ή πώληση ακινήτου, υπηρεσίες μηχανικού, δικηγόρου ή συμβολαιογράφου, και εκτίμηση εμπορικής αξίας.

Χαρακτηριστικά σημεία

Ο δήμος Ηρακλείου διαθέτει πληθώρα σημείων που αναδεικνύουν τον πολιτιστικό χαρακτήρα της περιοχής. Τέτοια σημεία είναι το Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο φιλοξενεί τη δημοτική βιβλιοθήκη, το δημοτικό θέατρο και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, όπως και η «Βίλλα Στέλλα», νεοκλασικό κτήριο που χρησιμοποιείται για εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις. Επιπλέον, στην κεντρική πλατεία του δήμου υπάρχει το χαρακτηριστικό ανοικτό θέατρο, όπου συχνά πραγματοποιούνται φεστιβάλ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων. Τέλος, στην περιοχή στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός «Επικοινωνία 94 FM», αλλά και ο θερινός κινηματογράφος «Νοσταλγία».

Μεσιτικό Ν. Ηράκλειο - Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Νέο Ηράκλειο Μεσιτικό - Πλατεία Καραϊσκάκη Ηράκλειο Αττικής

Λίγη Ιστορία

Το αρχικό όνομα του Ηρακλείου κατά τα αρχαία χρόνια ήταν “Ιφιστιάδαι” ή “Ηφαιστιάδαι” και ανήκε σε έναν από τους δήμους του Κλεισθένη. Στη συνέχεια πήρε το τωρινό όνομά του από το ιερό (βωμός) του Ηρακλή, το οποίο βρισκόταν στα βόρεια του δήμου. Κατά τα βυζαντινά χρόνια πήρε διάφορες ονομασίες, όπως Αράκλι, Παλιό Θεμέλι, Πηγάδι του Καλογήρου και Χαλκωματάδες. Το 1837, στην εποχή του Όθωνα, οι μισθοφόροι που είχε φέρει μαζί του κατά τη βασιλεία του στην Ελλάδα, έχτισαν στο Παλαιό Ηράκλειο την στρατιωτική αποικία των Βαυαρών, στην οποία είχε οριστεί ως πρώτος διοικητής ο Χριστόφορος Νέζερ, παππούς του μεγάλου ηθοποιού.

Υποδομές

Το κύριο συγκοινωνιακό μέσο που εξυπηρετεί το Ηράκλειο είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος με τον ομώνυμο σταθμό στην κεντρική πλατεία του δήμου. Επιπλέον, αξιοσημείωτη είναι και η κατασκευή του προαστιακού σιδηρόδρομου το 2004, ο οποίος εξυπηρετεί κυρίως τη βόρεια πλευρά της περιοχής. Φυσικά, υπάρχουν και αρκετές λεωφορειακές γραμμές που ενώνουν το Ηράκλειο με άλλους δήμους. Για τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, το Ηράκλειο διαθέτει σχολεία όλων βαθμίδων, από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο. Η αγορά του Ηρακλείου είναι, επίσης, επαρκής, κυρίως πέριξ της κεντρικής πλατείας, όπου μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα, όμως αν σας λείψει κάτι, σίγουρα θα το βρείτε στη γειτονική Πεύκη, ή στη Νέα Ιωνία, που απέχουν λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το ακίνητό σας στο Νέο Ηράκλειο;

Αν σκέφτεστε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε ακίνητο στο Παλαιό Ηράκλειο ή στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες κτηματομεσίτες του γραφείου μας, γιατί γνωρίζουν άριστα την τοπική αγορά, θα δώσουν υπεραξία στην περιουσία σας και την προβολή που πραγματικά της αξίζει, και όλα αυτά χωρίς άγχος και ταλαιπωρία και με το μέγιστο δυνατό όφελος για εσάς.  

Το Ηράκλειο είναι ένας σχετικά πυκνοκατοικημένος Δήμος με λίγους ελεύθερους χώρους πρασίνου, όμως πολλοί δρόμοι έχουν αρκετά μεγάλο πλάτος και μεγάλα δέντρα στα πεζοδρόμια, που μαζί δίνουν μια ανάσα στους κατοίκους. Η προσφορά σε ακίνητα προς πώληση στο Ηράκλειο Αττικής υπερκαλύπτει τη ζήτηση αυτή την εποχή (Q3/2023) και γι’ αυτό υπάρχει ένα σημαντικό απόθεμα που συγκρατεί κάπως τις τιμές. Καθώς υπάρχουν οι επιλογές των όμορων περιοχών της Νέας Ιωνίας και της Λυκόβρυσης, ή και της Πεύκης, οι αγοραστές μπορούν να βρουν παρόμοια ακίνητα με λιγότερα χρήματα, ή καλύτερα ακίνητα, ή τοποθεσία (location), με σχεδόν τα ίδια ή λίγα περισσότερα χρήματα. Οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων (2021) στο Ηράκλειο Αττικής κυμαίνονται ανάμεσα στα 1.500 – 2.100 €/m2, ανάλογα με τη γειτονιά, και θα βρείτε όλων των τύπων ακίνητα, για κάθε ανάγκη ή χρήση. Για να μάθετε τις τιμές ακινήτων στη Νέα Ιωνία δείτε τη σελίδα μας Μεσιτικό Νέα Ιωνία.

Εμπορικές αξίες ακινήτων στο Παλαιό και Νέο Ηράκλειο

Όπως σε όλες τις περιοχές έτσι και στο Ηράκλειο Αττικής ισχύει ο απαράβατος κανόνας του real estate που λέει location, location, location. Ανάλογα, λοιπόν, με τη γειτονιά διαμορφώνονται και οι τιμές, εκτός φυσικά από την ηλικία και την κατάσταση του ακινήτου. Πρακτικά, οι τιμές για νεόδμητα διαμερίσματα άνω του 1ου ορόφου με θέση στάθμευσης είναι ανάμεσα στα 3.500 – 4.500 €/m2 (Q3/2023), όμως υπάρχει περίπτωση να βρείτε και πενταετίας με κάτω από 3.000 €/m2, που είναι σίγουρα πολύ καλή ευκαιρία. Ευκαιρίες υπάρχουν όμως και στα παλιότερα διαμερίσματα που αποδεικνύονται “value for money”, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα 20ετίας με 1.650 €/m2 και άνω των 30 ετών με 1.350 €/m2.

Μεσιτικό Νέο Ηράκλειο - Πλατεία Όθωνος Ηράκλειο Αττικής

Σε ότι αφορά στις ενοικιάσεις κατοικιών στο Παλαιό Ηράκλειο και στο Νέο Ηράκλειο, η κατάσταση είναι διαφορετική (Q3/2023), καθώς η προσφορά είναι μικρότερη από τη ζήτηση και οι τιμές των “καλών” διαμερισμάτων διατηρούνται σχετικά υψηλές. Μπορείτε να βρείτε κάποιο ισόγειο 40-50 ετών με 5-6 €/m2, αλλά αν θέλετε κάποιο νεότερο, σύγχρονο ή/και ανακαινισμένο σε όροφο και με θέση στάθμευσης, θα πρέπει να υπολογίζετε περίπου 10-13 €/m2. Η προσφορά σε ενοικιάσεις, αλλά και πωλήσεις, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων είναι επαρκής γενικά και ισορροπημένη για τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης και με υψηλές σχετικά τιμές, ενώ υπάρχει και ένα επαρκές αδιάθετο απόθεμα οικοπέδων, τα οποία αξιολογούνται ανά περίπτωση.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More

Ψάχνετε μεσίτη στο Ηράκλειο Αττικής;

Το μεσιτικό γραφείο μας εξυπηρετεί το Παλαιό και το Νέο Ηράκλειο Αττικής με επαγγελματίες Agents που θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT