Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Κυπριάδου

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στην Κυπριάδου. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Κυπριάδου, η συνοικία των διανοούμενων

Η περιοχή Κυπριάδου, ή Κυπριάδη, είναι από τις βορειότερες συνοικίες του Δήμου Αθηναίων, ανήκει στα Άνω Πατήσια και συνορεύει τη Λαμπρινή, καθώς και με τον Δήμο Γαλατσίου. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η κομψότητα, που προέρχεται από τα νεοκλασικά κτίρια, διατηρητέα και μη, που διαθέτει, καθώς επίσης και ο υψηλός συντελεστής πρασίνου, αφού θα συναντήσετε αρκετά πάρκα και πλατείες. Έτσι, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, και πολλά ακόμα, την καθιστούν μία περιοχή ιδανική για διαμονή και για περίπατο και ταυτόχρονα κοντά στο κέντρο. Συγκοινωνιακά, η περιοχή Κυπριάδου εξυπηρετείται κυρίως από λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ, όπως είναι το 054, 444, 608, B9 και 11 αντίστοιχα. Επιπλέον, η συνοικία βρίσκεται και σε κοντινή απόσταση από δύο σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, τον σταθμό «Άνω Πατήσια» και τον σταθμό «Άγιος Ελευθέριος». Μελλοντικά θα εξυπηρετείται και από τον σταθμό του μετρό «Γαλάτσι» για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερα στο Μεσιτικό Γραφείο Γαλάτσι.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το Ακίνητο σας στην Κυπριάδου;

Αν διαθέτετε οποιοδήποτε ακίνητο στην περιοχή Κυπριάδου, οικόπεδο, διαμέρισμα, μονοκατοικία, ή επαγγελματικό χώρο και ενδιαφέρεστε να το πουλήσετε ή να το εκμισθώσετε, εμπιστευτείτε μας, καθώς είμαστε άριστοι γνώστες της περιοχής και μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς, άμεσα και με επαγγελματισμό.

Λίγη Ιστορία

Η περιοχή Κυπριάδου αποτέλεσε την πρώτη κηπούπολη που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, η οποία απευθυνόταν σε κατοίκους από τα υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στρώματα. Το 1919, ο γεωπόνος / μηχανικός Επαμεινώνδας Κυπριάδης, από τον οποίο πήρε και το όνομά της, ιδρύει την «Κηπούπολη Κυπριάδη», η οποία αποτέλεσε και πολεοδομικό πρότυπο. Δημιούργησε στην περιοχή μεγάλες πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, χωρίς να παραλείπει τον μεγάλο όγκο πρασίνου που θα έπρεπε να διαθέτει. Παρόλα αυτά, αργότερα, οι χώροι με πράσινο καταπατήθηκαν και χτίστηκαν αρκετές οικοδομές. Τέλος, ο ίδιος ο Κυπριάδης έχτισε στην περιοχή με τυποποιημένα δομικά υλικά πολλές επαύλεις και διώροφα σπίτια.

Μεσιτικό Γραφείο Κυπριάδου - 'Αποψη της πλατείας στην περιοχή Κυπριάδου
Μεσιτικό Γραφείο Κυπριάδου - Άποψη της Πλατείας Παπαδιαμάντη

Σημεία ενδιαφέροντος

Σημαντικά σημεία της συνοικίας είναι η πλατεία Παπαδιαμάντη, όπου υπάρχει η προτομή του πεζογράφου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η πλατεία Σ. Παπαλουκά, όπου συναντάται η προτομή του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, κρατώντας στο χέρι του εργαλείο μαρμαρογλυπτικής, και η πλατεία Κ. Νικολόπουλου, στην οποία βρίσκεται η προτομή του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, πρώην Δημάρχου Αθηναίων (1951 – 1955), καθώς και το άγαλμα της «Εύας» του γλύπτη Γρηγόρη Ζευγώλη. Επιπρόσθετα, αξιοσημείωτη είναι και η πλατεία Καρκαβίτσα, αλλά και το πάρκο Δημητρίου Πικιώνη (αρχιτέκτονας, καθηγητής του Πολυτεχνείου).

Επιπλέον είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στα χρόνια του Μεσοπολέμου, η περιοχή Κυπριάδου αποτέλεσε κοιτίδα πολιτισμού και διανόησης και κέντρο εικαστικών τεχνών, όπου συγκεντρώνονταν πολλοί γνωστοί ζωγράφοι, γλύπτες, συγγραφείς και διανοούμενοι της εποχής, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί από τον ζωγράφο Γιάννη Μόραλη, «Σχολή Κυπριάδη».

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στην Κυπριάδου

Στο μεσιτικό μας γραφείο θα βρείτε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, τεχνικών, νομικών, ανακαινίσεων, κλπ, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη / πωλητή, ή υποψήφιου αγοραστή, με αμεσότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη, όμως διαθέτει αρκετά μεγάλους, σε πλάτος, δρόμους και πράσινο, που αμβλύνουν αυτή την αίσθηση. Επίσης, παρόλο που υπάρχουν πολλές πολυκατοικίες, υπάρχουν και αρκετές μονοκατοικίες και διώροφα, που δίνουν μια “ανάσα”.

Τιμές ακινήτων Κυπριάδου

Οι αντικειμενικές αξίες στο κέντρο της Κυπριάδου είναι στα 1.550 €/m2 και συμβαδίζουν με τις εμπορικές για ένα ακίνητο, συνήθως διαμέρισμα, σε όροφο, σε σχετικά καλή κατάσταση, 30 ετών και άνω (Q3/2023). Νεόδμητα δεν υπάρχουν πολλά στην περιοχή, όμως θα βρείτε με τιμές από 3.200 €/m2 έως και 4.200 €/m2, ανάλογα με τον όροφο και το σημείο. Η προσφορά είναι μικρότερη από τη ζήτηση και αυτό έχει ως συνέπεια τις υψηλές τιμές σε σχέση με όμορες περιοχές, όπως π.χ. Λαμπρινή, Γαλάτσι, ή Πατήσια. Δηλαδή μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερο και σε καλύτερη κατάσταση σπίτι με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα. Στο Μεσιτικό Γραφείο Πατήσια θα δείτε τις τιμές της περιοχής.

Μεσιτικό Γραφείο Κυπριάδου - Κοίμηση Θεοτόκου Παναγίτσα Κυπριάδου

Το ίδιο ισχύει και για τις ενοικιάσεις κατοικιών στην Κυπριάδου. Θα βρείτε περίπου με 5 €/m2 ένα διαμέρισμα άνω των 40 ετών σε μέτρια κατάταση, ενώ τα πιο σύγχρονα και καλοδιατηρημένα θα σας στοιχίσουν από 9 – 12 €/m2 και θα διαθέτουν θέση στάθμευσης. Είναι γεγονός ότι η Κυπριάδου είναι η πιο ακριβή γειτονιά σε σύγκριση με τις όμορες συνοικίες της Αθήνας, όχι άδικα όμως, καθώς βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση, με αρκετό πράσινο, ησυχία, ασφάλεια, ελεύθερους χώρους και μια ατμόσφαιρα πιο ελιτίστικη, ενώ παράλληλα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο, διαθέτει σύγχρονες υποδομές και καλή αγορά πλησίον. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή περιοχή για να επενδύσετε ή να μείνετε, μπορείτε όμως να βρείτε στο Μεσιτικό Λαμπρινή στοιχεία για την συνοικία αυτή.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More

Ενδιαφέρεστε για ακίνητο στην περιοχή Κυπριάδου;

Το μεσιτικό μας γραφείο με έδρα στο Γαλάτσι, είναι κυρίαρχο στην ευρύτερη περιοχή, και τρεις (3) Επαγγελματίες Agents είναι στη διάθεσή σας να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT