Κλασικό Στυλ

Lifestyle και κατοικία

Το κλασικό στυλ διακόσμησης αναφέρεται στον τρόπο διακόσμησης που είναι επηρεασμένος από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων. Χαρακτηριστικά του κλασικού στυλ είναι η χρήση συμμετρίας, αρμονίας και ισορροπίας στη διακόσμηση, καθώς και η χρήση απλών γεωμετρικών σχημάτων όπως οι κύκλοι, τα τετράγωνα και τα ορθογώνια. Στο κλασικό στυλ, οι χώροι είναι συνήθως ορθογώνιοι ή τετράγωνοι, με υψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να εισέλθει στον χώρο.

Κλασικό Στυλ Διακόσμησης

Η χρήση της ξύλινης ή της μαρμάρινης πλάκας για το δάπεδο και οι μεγάλες κολώνες είναι επίσης κοινά στοιχεία του κλασικού στυλ. Οι χρωματικές αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως κλασικές και απαλές, όπως τα κρεμ, το ανοικτό γκρι, το λευκό και το μπεζ.

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers™

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Χρώματα και μοτίβα - Κλασικό Στυλ Διακόσμησης

Χρώματα και μοτίβα

Η διακόσμηση είναι εκλεπτυσμένη και κομψή και με τη χρήση στοιχείων όπως το μάρμαρο, ο χρυσός, το ασήμι και το κρύσταλλο, μπορούμε να προσθέσουμε λάμψη στον χώρο. Τα έπιπλα είναι συνήθως φτιαγμένα από ξύλο, με καμπύλες γραμμές και λεπτομέρειες που δείχνουν την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα τους.

Το κλασικό στυλ διακόσμησης είναι διαχρονικό και κομψό, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους χώρων, όπως καθιστικά, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια και λουτρά. Σήμερα δεν απαντάται και τόσο συχνά σε νέες κατοικίες.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT