Υπηρεσίες Μηχανικού

Ο μηχανικός είναι απαραίτητος για την πώληση του ακινήτου σας

Για την ολοκλήρωση της πώλησης ενός ακινήτου, απαιτούνται, μεταξύ των λοιπών δικαιολογητικών, και η έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού, Ηλεκτρονικής Ταυτότητας και ενδεχομένως κάποια τακτοποίηση, αν πρόκειται για κάποιο κτίσμα. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών για την πώληση του ακινήτου σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Ενδεικτικά, εκτός των προαναφερόμενων, συντάσουμε Τοπογραφικά Διαγράμματα, αναλαμβάνουμε την υπαγωγή σε ρύθμιση αυθαίρετων κατασκευών και έρευνα φακέλου στην Πολεοδομία και όλες τις συναφείς εργασίες, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Εξειδικευόμαστε σε δύσκολα τεχνικά ζητήματα και μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις εκεί που όλοι οι άλλοι “σηκώνουν τα χέρια”.

Δωρεάν Οδηγός Πώλησης Ακινήτου

Δείτε στον 12σέλιδο οδηγό μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα και στην καλύτερη τιμή, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πουλήστε μαζί μας - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνικός έλεγχος για αγοραστές

Η έμπειρη ομάδα Διπλωματούχων μηχανικών μας, αναλαμβάνει την επιθεώρηση και τον πλήρη τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από την αρχή την πραγματική κατάσταση του ακινήτου, ώστε να υπολογίσετε τυχόν πρόσθετες δαπάνες που θα απαιτηθούν για επιδιορθώσεις, ή απαραίτητες βελτιώσεις.

Ο τεχνικός έλεγχος από έναν Διπλωματούχο μηχανικό είναι απαραίτητος στην σημαντικότερη αγορά της ζωής σας. Μόνο ένα έμπειρο “μάτι” μπορεί να διακρίνει κρυμμένες ατέλειες ή βλάβες και να σας συμβουλέψει για τις ενέργειές που πρέπει να γίνουν ώστε να αποκτήσετε, τελικά, ένα απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές σπίτι, που θα στεγάσει την οικογένεια και τα όνειρά σας. Μην τον παραλείπετε ποτέ, καθώς το κόστος είναι αμελητέο σε σύγκριση με τα ωφέλη που θα αποκομίσετε άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου.

Χρειάζεστε Μηχανικό;

Είτε πουλάτε και θέλετε να εκδόσετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά, είτε αγοράζετε και χρειάζεστε έναν πλήρη τεχνικό έλεγχο, οι Διπλωματούχοι μηχανικοί του γραφείου μας διαθέτουν πάνω από 25 έτη εμπειρίας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT