Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου αποκλειστικής διαχείρισης της ΚΑΝΩΠΟΣ Ι.Κ.Ε. / Canopus P.C., οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση του διαδικτυακού τόπου και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση αυτού. Διαφορετικά τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και παραχωρεί τη συγκατάθεσή του. Οι παρακάτω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας τόπου.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου, υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις, ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη λειτουργία του, ή σε πνευματικά δικαιώματα, δικά μας, ή τρίτων μερών.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Η Canopus P.C. σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απαίτηση, ούτε για τυχόν ζημία, που ενδέχεται να προκληθεί στους επισκέπτες ή χρήστες του διαδικτυακού της τόπου, από αιτία που συνδέεται με τη λειτουργία ή μη αυτού, ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν, ή εξαιτίας της αδυναμίας παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού, όπως και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Canopus P.C. και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες αυτού, ή των servers που τον φιλοξενούν, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς, ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών ή/και προϊόντων της Canopus P.C., ή των συνεργατών της, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Συνεπώς, το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου παρέχεται μόνο για προσωπική και όχι εμπορική χρήση, υπό τον όρο ότι διατηρούνται όλες οι σημειώσεις που αφορούν στο δικαίωμα του δημιουργού και στα άλλα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίες περιέχονται στο αυθεντικό υλικό, σε όλα τα αντίγραφα αυτού του υλικού, και δεν επιτρέπεται η τροποποίηση του υλικού του διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ή η αναπαραγωγή, ή η δημόσια έκθεσή του, η αποθήκευση, η διανομή, ή η οποιαδήποτε χρήση του για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Παρακαλούμε δείτε και την Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας.

Για τη χρήση του περιεχομένου αυτού του διαδικτυακού τόπου απαιτείται ειδική έγγραφη άδεια της Canopus P.C. Λαμβάνουμε μέτρα κατά της αντιγραφής, διανομής, δημοσίευσης, κλπ, του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ο διακριτικός τίτλος – brand name “YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS” είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Ομοίως και οι διαδικτυακές μας διευθύνσεις yourhomesold.gr και yourhomesold.eu.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT