Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Σύγχρονο Στυλ

Lifestyle και κατοικία

Αυτό που αναφέρεται ως σύγχρονο στυλ βρίσκει την πηγή του στο κίνημα Bauhaus, που γεννήθηκε τη δεκαετία του 1920. Στη συνέχεια έγινε δημοφιλές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, περίπου την ίδια εποχή με την άνοδο της δημοτικότητας του μεταμοντερνισμού. Αρχικά, πριν αναγνωριστεί ως αυτόνομο στυλ, ήταν ένας συνδυασμός από διάφορα στυλ. Το σύγχρονο σχέδιο δανείστηκε στοιχεία από τον μοντερνισμό και τον μεταμοντερνισμό. Συγκέντρωσε επίσης ιδέες και στοιχεία από άλλα στυλ σχεδιασμού, όπως το “Art Deco”, τον ντεκονστρουκτιβισμό, τον φουτουρισμό και άλλα.

Σύγχρονο Στυλ Διακόσμησης

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας άμεσα και με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Σύγχρονο Στυλ Διακόσμησης και κώδικες

Σύγχρονο στυλ και κώδικες

Το σύγχρονο στυλ αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Καθώς περνάει η κάθε δεκαετία, οι διακοσμητικές τάσεις του θα θεωρούνται πάντα σύγχρονες. Δεν συνδέεται απαραίτητα με μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως συνηθίζει να κάνει το «μοντέρνο» στυλ. Αντίθετα, είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο στυλ που αντανακλά αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποιοι κώδικες που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο στυλ διακόσμησης ως προς τα χρώματα, τις υφές, τα μοτίβα και τα υλικά.

Όσον αφορά στα χρώματα, η σύγχρονη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από ουδέτερα και νηφάλια χρώματα. Βασίζεται κυρίως στο μαύρο, το λευκό, το γκρι ή ακόμα και στο μπεζ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας εσωτερικός χώρος με αντίθεση. Για παράδειγμα, σε έναν λευκό καναπέ μπορούν να προστεθούν μαύρα ή γκρι μαξιλάρια, δημιουργώντας έτσι την επιθυμητή αντίθεση.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Υφές και μοτίβα

Όσον αφορά στις υφές και τα μοτίβα, επικρατούν κυρίως ουδέτερες και λείες υφές, όπως τα λακαρισμένα έπιπλα που προσφέρουν ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο αντάξιο των μεγάλων σχεδιαστών. Στο δάπεδο, μια συχνή λύση είναι το μάρμαρο που θα προσθέσει χαρακτήρα στο χώρο. Αναγνωρίσιμα στο συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης είναι, επίσης, και υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι ή το μέταλλο σε ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο. Τα μοτίβα που υπάρχουν στη διακόσμηση του σύγχρονου σχεδιασμού είναι λιγότερα και συχνά πολύ αφηρημένα.

Υφές και μοτίβα - Σύγχρονο Στυλ Διακόσμησης

Τέλος, ο σωστός και πιο κατάλληλος συνδυασμός για το «Σύγχρονο Στυλ Διακόσμησης» είναι το λευκό χρώμα και το γυαλί. Τα νηφάλια χρώματα και υλικά είναι η πιο σωστή επιλογή για να επικρατεί μία αρμονία. Το γυαλί βρίσκεται συχνά στη διακόσμηση, ειδικά στα έπιπλα. Μια έξυπνη ιδέα είναι, για παράδειγμα, ο συνδυασμός ενός γυάλινου τραπεζιού με ένα λευκό βάζο.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT