Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Πεύκη

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στην Πεύκη. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας. 

Πεύκη : μια πολύ όμορφη περιοχή με πολλά... πεύκα!

Η Πεύκη εκτείνεται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, υπάγεται στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχει υψόμετρο 260 μέτρα και με βάση την απογραφή του 2021, αριθμεί 17.353 κατοίκους. Μέχρι το 2011 ήταν ανεξάρτητος δήμος, ενώ παλαιότερα ανήκε στον δήμο Αμαρουσίου, γνωστή ως “Μαγκουφάνα”. Η Λεωφόρος Ειρήνης τη διαχωρίζει σε δύο τμήματα στο νότιο και στο βόρειο, τα οποία ονομάζονται «Κάτω Πεύκη» και «Άνω Πεύκη» αντίστοιχα, ενώ χαρακτηριστικό της είναι η ύπαρξη αρκετών χώρων πρασίνου, όπου δίνουν μία ανάσα οξυγόνου στην περιοχή. Η Πεύκη συνορεύει βόρεια με την Κηφισιά, δυτικά με τη Λυκόβρυση, νότια με το Ηράκλειο και ανατολικά με το Μαρούσι. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τέσσερις σταθμούς του ΗΣΑΠ, που ανήκουν όμως στον δήμο Αμαρουσίου, αλλά βρίσκονται σχετικά κοντά στην περιοχή. Αυτοί είναι οι σταθμοί «Μαρούσι», «Νερατζιώτισσα», «Ειρήνη» και «ΚΑΤ». Επίσης, διαθέτει δημοτική συγκοινωνία και άλλες λεωφορειακές γραμμές που δίνουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την περιοχή, αλλά και σε γειτονικούς δήμους. Ανακαλύψτε και το γειτονικό Μαρούσι στη σελίδα μας Μεσιτικό Μαρούσι.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το ακίνητό σας στην Πεύκη;

Όταν πρόκειται για την πώληση του ακινήτου σας στην Πεύκη, εσείς θα εμπιστευτείτε τον οποιονδήποτε να αναλάβει την προώθηση του πιο σημαντικού περιουσιακού σας στοιχείου; Μάθετε περισσότερα για τους λόγους που πρέπει να επιλέξετε το γραφείο μας να αναλάβει την πώληση, ή εκμίσθωση, του ακινήτου σας και για το μέγιστο δικό σας όφελος.

Ιστορία της Πεύκης

Κατά την αρχαιότητα, η Πεύκη ανήκε σε έναν από τους 12 δήμους της αρχαίας Αθήνας, τον δήμο Αθμονέων, σημερινό Μαρούσι. Διέθετε πολλούς βοσκότοπους και οι κάτοικοι ασχολούνταν κυρίως με τη γεωργία και την κτηνοτροφία παράγωντας προϊόντα τα οποία πουλούσαν στην αγορά της Αθήνας.
Μετά τη Μικρασιατική καταστροφή άρχισαν να έρχονται πρόσφυγες, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και ξεκίνησαν να χτίζουν τα πρώτα πλινθόκτιστα σπίτια μέσα στο δάσος.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 1960, η “Μαγκουφάνα” μετονομάζεται επίσημα σε Πεύκη, ενώ την ίδια περίοδο ολοκληρώνεται η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση της πόλης και τα συγκοινωνιακά μέσα αυξάνονται.

Μεσιτικό γραφείο Πεύκη
Μεσιτικό Πέυκη - Δημοτικό Άλσος Πεύκης

Χαρακτηριστικά της Πεύκης

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της περιοχής είναι το αρκετό πράσινο που θα συναντήσετε σε πολλούς δρόμους. Το μακρόστενο δημοτικό άλσος που οριοθετείται δυτικά και ανατολικά από τις οδούς Σωκράτους και Ελ. Βενιζέλου αντίστοιχα, είναι ο βασικός “πνεύμονας” της περιοχής και καταλαμβάνει σε μήκος 8 οικοδομικά τετράγωνα. Το άλσος Κάσδαγλη, είναι ο δεύτερος καταπράσινος πνεύμονας στα σύνορα με τη Λυκόβρυση. Φυσικά δεν λείπουν οι παιδικές χαρές, ενώ στην Άνω Πεύκη υπάρχει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου και το δημοτικό γυμναστήριο.

Σχολεία και αγορά της Πεύκης

Στην Πεύκη λειτουργούν σχολεία και φροντιστήρια όλων των βαθμίδων, καθώς και παιδικός σταθμός και η αγορά χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, όχι όμως πλήρης. Θα βρείτε μεγάλα supermarkets, ιατρεία, συνεργεία και πρατήρια καυσίμων, ζαχαροπλαστεία, φούρνους και καταστήματα εστίασης, καθώς και αρκετά εμπορικά καταστήματα, κυρίως στη Λεωφόρο Ειρήνης, που είναι και η κεντρική οδική αρτηρία της πόλης. Εξάλλου, η αγορά του γειτονικού Αμαρουσίου είναι εύκολα προσβάσιμη και θα καλύψει πλήρως κάθε σας ανάγκη. Τέλος, στην Πεύκη λειτουργεί και δημοτικό ιατρείο, ΚΑΠΗ, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο και δημοτικός λαχανόκηπος στη διπλανή Λυκόβρυση, για την οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα μας Μεσιτικό Γραφείο Λυκόβρυση.

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στην Πεύκη

Το γραφείο μας διαθέτει Επαγγελματίες Agents στην Πεύκη και είναι εξιδικευμένο σε όλες τις γειτονιές της περιοχής, με δεκάδες επιτυχημένες αγοραπωλησίες ακινήτων. Γνωρίστε τον Ειδικό Μεσίτη σας στην Πεύκη και απολαύστε κορυφαίες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και εγγυημένα, χρονικά και οικονομικά, αποτελέσματα.

Οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων στην Πεύκη κυμαίνονται από 1.650 – 2.200 €/m2, περίπου 30% υψηλότερες σε σύγκριση με της Λυκόβρυσης που ανήκει στον ίδιο δήμο (Q3/2023). Αναμενόμενο είναι οι τιμές αυτές να επηρεάζουν και τις εμπορικές αξίες ακινήτων της περιοχής. Η προσφορά είναι ικανοποιητική και υπάρχουν διαθέσιμα ακίνητα για όλα τα γούστα, με το 70% να είναι διαμερίσματα, το 20% μεζονέτες και το 10% μονοκατοικίες (περίπου). Υπάρχουν και αρκετά διαθέσιμα οικόπεδα, άρτια και οικοδομήσιμα, με τιμές από 500 – 1.500 €/m2, ανάλογα πάντα με την τοποθεσία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Τέλος, αν χρειάζεστε κάποιο επαγγελματικό ακίνητο στην Πεύκη, υπάρχουν διαθέσιμα καταστήματα προς πώληση ή ενοικίαση, αλλά και γραφεία και αποθήκες.

Τιμές ακινήτων στην Πεύκη

Αυτή την εποχή (Q3/2023) οι ελάχιστες τιμές των ακινήτων στην Πεύκη είναι ανεβασμένες, ενώ οι ανώτερες μειωμένες. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, καθώς η ζήτηση για μικρής σχετικά επιφάνειας διαμερίσματα με κάποια παλαιότητα είναι αυξημένη, κι έτσι οι τιμές τους ανεβαίνουν ελαφρώς. Ενδεικτικά, ένα διαμέρισμα με παλαιότητα 40 – 50 ετών, σε όροφο και χωρίς θέση στάθμεσης μπορεί να σας κοστίσει 1.450 €/m2, όμως με 2.350 €/m2 μπορείτε να βρείτε νεότερο κατά 20 έτη και με θέση στάθμευσης. Οι τιμές των νεόδμητων αυτή την περίοδο ξεκινούν από 3.500 €/m2 και φτάνουν έως 5.000 €/m2, αναλόγως ορόφου, περιοχής και κατασκευής.

Μεσιτικό Πεύκη - Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Σε ότι αφορά στις ενοικιάσεις κατοικιών και διαμερισμάτων στην Πεύκη, η προσφορά είναι μέτρια και αυτό διατηρεί τις τιμές σε σχετικά υψηλά επίπεδα (Q3/2023). Όπως θα περίμενε κανείς, ο κύριος όγκος των προς μίσθωση κατοικιών είναι διαμερίσματα και οι τιμές ξεκινούν από τα 5,00 €/m2 για ακίνητα με παλαιότητα άνω των 40 ετών και σε μέτρια κατάσταση, όμως μπορεί να φθάσουν και τα 18 €/m2, για ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα δεκαετίας, σε ψηλό όροφο και με θέση στάθμευσης.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More
Kat Vhta
Kat Vhta
Read More
Σοβαροί επαγγελματίες με σεβασμό στον πελάτη πάντα με ευγένεια!
Joanna Vaiou
Joanna Vaiou
Read More
Αν ψάχνετε το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
anna Rush
Read More
Οι κατάλληλοι επαγγελματίες στην αγορά-πώληση ακινήτου. Μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε πολύ.

Ψάχνετε μεσιτικό γραφείο στην Πεύκη;

Η αγορά ακινήτων στην Πεύκη είναι ιδαίτερη και χρειάζεστε έναν Επαγγελματία Μεσίτη, με άριστη γνώση της περιοχής, να σας καθοδηγήσει και να πετύχει την καλύτερη συμφωνία για εσάς.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT