Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Λειτουργικές Διαδικασίες

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ : ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10:00 – 18:00, εξαιρούνται επίσημες αργίες.

Τυποποιημένες λειτουργικές διαδικασίες για πελάτες (ιδιοκτήτες, πωλητές, εκμισθωτές, αγοραστές, ενοικιαστές), προκειμένου να λάβουν υπηρεσίες από την εταιρία μας.

  • Η είσοδος, ο χώρος συναντήσεων στο γραφείο μας, και οι εγκαταστάσεις τρίτων, που ενδεχομένως χρησιμοποιούμε για συναντήσεις με πελάτες μας, βιντεοσκοπούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου. Επίσης, οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μας ενδέχεται να καταγράφονται και σε τέτοια περίπτωση, θα ακούσετε προειδοποιητικό μήνυμα πριν την έναρξη της συνομιλίας μας.
  • Δεν υπάρχει γενική απαίτηση επίδειξης στοιχείων ταυτότητας για την είσοδό σας στο γραφείο μας και πριν από την έναρξη της συνεργασίας σας μαζί μας. Ωστόσο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να παρουσιάσετε κάποιο στοιχείο ταυτότητας με φωτογραφία, σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές ασφαλείας που μπορεί να εφαρμόζουμε στις εγκαταστάσεις μας, ή τρίτοι που εφαρμόζουν στις εγκαταστάσεις τους τις οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούμε, π.χ. για λόγους προστασίας προσώπων ή αγαθών. Τα στοιχεία αυτά υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας.
  • Για την υπόδειξη οποιουδήποτε ακινήτου απαιτούνται : α) η προηγούμενη υπογραφή Εντολής Υπόδειξης προς την εταιρία μας, στην οποία αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου, σύντομη περιγραφή και τοποθεσία του ακινήτου, η αξία του και η προμήθεια του γραφείου μας, και β) η επίδειξη δελτίου ταυτότητας ή αντίστοιχου εγγράφου, με φωτογραφία. Τα στοιχεία αυτά υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας και δύναται να διαβιβαστούν στον ιδιοκτήτη (ή σε νόμιμα διορισμένο εκπρόσωπο) του ακινήτου, εφόσον αυτός το επιθυμεί.
  • Δεν απαιτείται συμφωνία αποκλειστικής εκπροσώπησης αγοραστή – μισθωτή. Ενδέχεται να υπάρχει ελάχιστη χρέωση για κάθε υπόδειξη ακινήτου, αναλόγως του είδους του, της αξίας του, ή λοιπών ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. Ο Agent που σας εξυπηρετεί, θα σας ενημερώσει αν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Στην περίπτωση αποκλειστικής εκπροσώπησης αγοραστή – μισθωτή και Εντολής σας προς την εταιρία μας για ανεύρεση – υπόδειξη ακινήτου, υπάρχει ελάχιστη χρέωση, για το ύψος της οποίας θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν την έναρξη της συνεργασίας μας. Για περισσότερα, μπορείτε να δείτε την ενότητα “Αγοραστών” στις Συχνές Ερωτήσεις, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ενδέχεται να σας ζητηθούν αποδεικτικά κεφαλαίων που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά – μίσθωση ακινήτου, ανάλογα με τον τύπο του, την αξία του και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Τα στοιχεία αυτά υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας. Σε περίπτωση τραπεζικού δανεισμού, απαιτείται προέγκριση από το τραπεζικό ίδρυμα με οποίο συνεργάζεται ο υποψήφιος αγοραστής, ή μισθωτής.
  • Απαιτείται συμφωνία αποκλειστικής εκπροσώπησης πωλητή / ιδιοκτήτη / εκμισθωτή / εργολάβου / κατασκευαστή, για την προώθηση προς πώληση / εκμίσθωση / αντιπαροχή, κλπ, οποιουδήποτε τύπου ακινήτου από την εταιρία μας. Για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε ιδιοκτήτες / πωλητές / εκμισθωτές, μπορείτε να δείτε εδώ. Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε και έναν οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, απλά εισάγοντας το email σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε και την ενότητα για “Πωλητές” στις Συχνές Ερωτήσεις.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν καλύπτεται εδώ, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT