Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Όλοι οι Κτηματομεσίτες χρειάζονται επιχειρηματικό σχέδιο

Επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης για μεσίτες ακινήτων

Στα προηγούμενα άρθρα αυτής της σειράς, εξετάσαμε τον #1 λόγο και τον #2 λόγο για τους οποίους οι Κτηματομεσίτες – Σύμβουλοι Ακινήτων αποτυγχάνουν και στο παρόν θα εξετάσουμε τον #3 λόγο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video στην ενότητα για Επαγγελματίες Συμβούλους Ακινήτων στο video blog μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο video που ανεβαίνει.

Έλλειψη καθορισμένου επιχειρηματικού σχεδίου ή στρατηγικής

Πολύ συχνά, οι κτηματομεσίτες, νέοι και έμπειροι, κάνουν ένα άλμα στην καριέρα τους πηγαίνοντας απλά εκεί όπου οι πελάτες, τα ακίνητα και το χρήμα, ρέουν ανά περιόδους, όπως π.χ. γίνεται σήμερα σε μερικές αναπτυσσόμενες περιοχές της Αττικής. Αν και αυτό είναι πραγματικά καλό και θα βοηθήσει στο να ξεκινήσετε την οικοδόμηση της επιχείρησής σας, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τη σταθερή βάση για μακροπρόθεσμη επιτυχία, όπως το να έχετε ένα καλά μελετημένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων ακινήτων, άνω του 50%, αποτυγχάνει κατά το πρώτο, το τρίτο ή το πέμπτο έτος.

Η διαπίστωση είναι μία : O επιχειρηματικός σχεδιασμός και η επιτυχία πάνε χέρι-χέρι.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι εταιρίες με πάνω από 90% αύξηση στις πωλήσεις από το ένα έτος στο άλλο έχουν επιχειρηματικά σχέδια – business plans.

Είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας χωρίς ένα σταθερό και καλά μελετημένο σχέδιο για το πώς και πού θέλετε να φτάσει.

Τι πρέπει να κάνετε ; Θέστε στόχους και μετρήστε τα αποτελέσματα !

Για να ξεπεράσετε “κακές” τις στατιστικές, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε το δικό σας business plan. Το 75% των ταχέως αναπτυσσόμενων εταιριών έχει επιχειρηματικά σχέδια που περιλαμβάνουν προϋπολογισμούς, προσεγγίσεις μάρκετινγκ, στρατηγικές πωλήσεων και μηνιαίους, τριμηνιαίους ή ετήσιους στόχους.

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο χώρο του real estate, θα πρέπει να περιγράφει και να περιλαμβάνει όχι μόνο τη φιλοσοφία, την νοοτροπία και τις στρατηγικές σας, αλλά και τους συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους σας για την μετουσίωση αυτών των σταθερών σε αποτελέσματα.

Μην αμελείτε να επανεξετάζετε συνεχώς τους στόχους σας για να προσαρμόζεστε και να τους επαναξιολογείτε όταν είναι απαραίτητο.

Η YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™, ανήκει στο 1% των γραφείων, που έχει ως μοναδικό σκοπό και αποστολή τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης Real Estate με προσαρμοσμένο business plan για κάθε Συνεργάτη.

ΝΕΟ !!! May / 2024

Δημιουργήσαμε πρώτοι τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Τοπικοί Σύνδεσμοι

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT