Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Διακόσμηση Βεράντας Μοντέρνες Ιδέες

Lifestyle και κατοικία

Η βεράντα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας σχετικά άνετος εξωτερικός χώρος μιας κατοικίας που επιτρέπει την πρόσβαση στο εξωτερικό περιβάλλον και την απόλαυση της θέας, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της. Δεν θα πρέπει γενικώς να συγχέεται με το μπαλκόνι, που ενώ προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά, στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ πιο μικρός εξωτερικός χώρος, κυρίως στο πλάτος του και συναντάται σχεδόν αποκλειστικά στις πολυκατοικίες.

Βεράντα - εξωτερικός χώρος

Αίσθηση ελευθερίας

Μια μικρή βεράντα μπορεί να είναι 10 m2 ενώ μια μεγάλη μπορεί να ξεπερνάει και το 40 m2, ανάλογα βέβαια και με το μέγεθος του σπιτιού. Μπορεί να είναι ανοικτή σε παραπάνω από 2 πλευρές ή κλειστή με ένα μόνο άνοιγμα, και μπορεί ακόμα να είναι πλήρως ή μερικώς στεγασμένη. Διάφορα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν ώστε να κάνουν πιο άνετη τη ζωή των ενοίκων και να δώσουν μια αίσθηση ελευθερίας.

Η βεράντα είναι ιδανικό μέρος για χαλάρωση και απόλαυση της θέας, για φαγητό ή ποτό, αλλά και για ψυχαγωγία. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αξία του ακινήτου και να το κάνει πιο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές ή ενοικιαστές.

Ένα σπίτι με βεράντα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ορισμένα από αυτά είναι η αύξηση του ωφέλιμου χώρου διαβίωσης, η αύξηση του αερισμού, η αύξηση του φωτισμού, η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για ψυχαγωγία και φυσικά η αύξηση της αξίας του ακινήτου.

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας άμεσα και με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Βεράντα - ιδέες αξιοποίησης και χρήσης

Υπάρχουν πολλές ιδέες αξιοποίησης και χρήσης μιας βεράντας.

Με τη χρήση θερμαντικών σωμάτων, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη βεράντα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε να φτιάξετε ακόμα κι έναν μικρό κήπο και να την μετατρέψετε σε μία όαση πρασίνου. Ας μην ξεχνάμε και το φαγητό. Μια βεράντα είναι ιδανική για BBQ και μπορείτε να διοργανώσετε μια συνάντηση με τους φίλους σας ή απλά να απολαύσετε μια ήσυχη βραδιά με την οικογένειά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βεράντα σας ακόμα και για γυμναστική.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Ιδέες για διακόσμηση βεράντας

Προσθέστε πράσινο στη βεράντα σας με φυτά και λουλούδια σε γλάστρες. Επιλέξτε φυτά που ανθίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και βάλτε και μερικά που θα χρησιμοποιήσετε στην μαγειρική σας. Προσθέστε ήπιο φωτισμό για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα τη νύχτα. Χρησιμοποιήσετε επιδαπέδια φωτιστικά ή φανάρια περιμετρικά. Τοποθετήστε άνετα καθίσματα για να δημιουργήσετε έναν χώρο συνάντησης. Τέλος, μπορείτε να βάλετε κουρτίνες ή τέντες για να προσθέσετε χρώμα στη βεράντα σας και αποκλείσετε τα βλέμματα των περίεργων.

Βεράντα - Ιδέες για διακόσμηση βεράντας

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT