Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Η ζωή στην ύπαιθρο

Lifestyle και κατοικία

Η ζωή στην ύπαιθρο αναφέρεται στη ζωή στην εξοχή, μακριά από τις πολύβουες πόλεις και τα αστικά κέντρα. Αυτή η ζωή είναι πιο χαλαρή και πιο φυσική και οι άνθρωποι ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, ή παρόμοιες εξωτερικές δραστηριότητες. Προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή στο βουνό.

Στην ύπαιθρο οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τη φύση, το πράσινο, τα νερά, καθώς και να αναπτύξουν μια σχέση με τα ζώα και τα φυτά. Η ζωή στην ύπαιθρο είναι γενικά πιο ήρεμη και προσφέρει εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης από αυτές που παρέχονται στις πόλεις.

ΥΠΑΙΘΡΟΣ - Η ζωή στην ύπαιθρο

Ωστόσο, η ζωή στην ύπαιθρο μπορεί να είναι πιο απομονωμένη και να παρουσιάζει προκλήσεις σε ότι αφορά την πρόσβαση σε υπηρεσίες και παροχές, όπως τηλεπικοινωνίες και μετακινήσεις. Επίσης, οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή ζωή και την εργασία των ανθρώπων στην ύπαιθρο.

Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο της Αθήνας

Το σπίτι σας αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής σας, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Με εκατοντάδες επιτυχημένες πωλήσεις στο ενεργητικό μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε το μεσιτικό γραφείο μας, περισσότερο από το καθένα.

ΥΠΑΙΘΡΟΣ - Νέος τρόπος ζωής

Νέος τρόπος ζωής στην εξοχή

Στην ύπαιθρο οι άνθρωποι κατοικούν κυρίως σε μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες, καθώς είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσει κάποιος μια πολυκατοικία ή ένα οργανωμένο συγκρότημα μεζονετών. Έτσι απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της διαβίωσης σε μια ανεξάρτητη κατοικία – μονοκατοικία. 

Τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί σημαντικά κίνητρα για να εγκαταλείψει κάποιος την πόλη, με σκοπό να αποσυμφορηθούν τα μεγάλα αστικά κέντρα και αν κάποιος είναι διατεθειμένος να αφήσει μια εργασία γραφείου και μπορεί να ασχοληθεί με αγροτικές ή τεχνικές εργασίες, τότε μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής του.

Η επαφή με τη φύση, ο καθαρός αέρας και το νερό, τα πιο υγιεινά τρόφιμα, η ηρεμία και η ησυχία, καθώς και οι πιο στενές σχέσεις που μπορεί να αναπτυχθούν ανάμεσα στα μέλη μιας μικρής κοινότητας, είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να ζει κάποιος στην ύπαιθρο.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Μειονεκτήματα της ζωής στην ύπαιθρο

Βέβαια υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα, όπως η απόσταση από τα αστικά κέντρα, που ως συνέπεια έχει την περιορισμένη πρόσβαση στη ψυχαγωγία, σε δομές υγείας, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και εργασιακές ευκαιρίες.

Η ζήτηση για κατοικίες στην απομακρυσμένη ύπαιθρο είναι περιορισμένη και οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν μια τέτοια κατοικία, επιθυμούν παράλληλα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από κάποιο αστικό κέντρο, που δεν απέχει πάνω από 30 λεπτά ή περίπου 20 χιλιόμετρα από τον «πολιτισμό». Η έλλειψη επαγγελματικών επιλογών για τους εργαζόμενους, αφήνει αυτή την αγορά ακινήτων κυρίως στους συνταξιούχους.

ΥΠΑΙΘΡΟΣ - Μειονεκτήματα

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT