ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΓΙΝΕTE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε στους Συνεργάτες μας να αλλάξουν τη ζωή τους πουλώντας περισσότερα ακίνητα, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα, εργαζόμενοι πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, από οποιαδήποτε άλλη μεσιτική εταιρία ή μεσιτικό γραφείο της Ελλάδας.

Πως να γίνω σύμβουλος ακινήτων - Τι πρέπει να κάνω για να γίνω μεσίτης ακινήτων

Αξιοποιήστε μας για να απογειώσουμε την καριέρα σας σαν Σύμβουλος Ακινήτων και δώστε στον εαυτό σας κάθε πλεονέκτημα

Ως εταιρία θέτουμε τα πρότυπα λειτουργίας του κλάδου των ακινήτων προσφέροντας καινοτομία, εξειδίκευση, εκπαίδευση και υποστήριξη. Εσείς ως ανεξάρτητος συνεργάτης μας Σύμβουλος Ακινήτων, θα απολαύσετε την πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής, τη δύναμη των παγκόσμιων διασυνδέσεων μας και μια επαγγελματική κουλτούρα που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Είναι τα πλεονεκτήματα που θα σας ξεχωρίσουν στα μάτια των πελατών και θα σας διακρίνουν από τον ανταγωνισμό.

Η Your Home Sold by Canopus Brokers™ είναι αφοσιωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και στην επιτυχία των Συμβούλων Ακινήτων της, που θέλουν μια πραγματική καριέρα στο Real Estate. Είναι υπόσχεση και δέσμευσή μας να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου. Είναι το μέρος που οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι καλύτεροι κορυφαίοι.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ

Δικτύωση για μεσίτες ακινήτων

Καθημερινά, άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, μετακομίζουν, αγοράζουν μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες και επενδύουν σε ακίνητα. Τώρα, σαν Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων, μπορείτε να τους βοηθήσετε να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι διασυνδέσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την κερδοφόρα αγορά ακινήτων, δίνοντάς σας πρόσβαση σε leads για να βοηθήσετε τους δικούς σας πελάτες να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, και επιπλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πρόσθετη ροή εισοδήματος για την επιχείρησή σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0 +

ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΤΟΣ

0 +

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 %

ΠΕΛΑΤΕΣ

0 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0 +

ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΤΟΣ

0 +

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 %

ΠΕΛΑΤΕΣ

0 +
Τεχνολογία για μεσίτες

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απογειώστε την επιχείρησή σας με εργαλεία τεχνολογίας που θα σας κάνουν 3 φορές πιο παραγωγικούς. Είμαστε πρωτοπόροι και σαν ειδικοί έχουμε ερευνήσει ποια μέσα λειτουργούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρόσβαση στα σωστά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμένετε συνδεδεμένοι οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Προωθήστε αυτόματα τα ακίνητά σας, λάβετε ειδοποιήσεις εισερχομένων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και επικεντρωθείτε στις πωλήσεις γνωρίζοντας ότι όλη μας η τεχνολογία είναι ενοποιημένη και οργανωμένη στη διάθεσή σας.

Τεχνολογία για μεσίτες

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απογειώστε την επιχείρησή σας με εργαλεία τεχνολογίας που θα σας κάνουν 3 φορές πιο παραγωγικούς. Είμαστε πρωτοπόροι και σαν ειδικοί έχουμε ερευνήσει ποια μέσα λειτουργούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρόσβαση στα σωστά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμένετε συνδεδεμένοι οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προωθήστε αυτόματα τα ακίνητά σας, λάβετε ειδοποιήσεις εισερχομένων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και επικεντρωθείτε στις πωλήσεις γνωρίζοντας ότι όλη μας η τεχνολογία είναι ενοποιημένη και οργανωμένη στη διάθεσή σας.

Εκπαίδευση για μεσίτες

Αν θέλετε να κερδίζετε περισσότερα, πρέπει να μάθετε από τους καλύτερους!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη σαν Σύμβουλος Ακινήτων είναι και δική μας ευθύνη και αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία σε έναν ανταγωνιστικό χώρο. Είναι γνωστό ότι πολλές εταιρείες και γραφεία προσφέρουν εκπαίδευση, όμως κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στη γνώση και την εμπειρία μας, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά επιτυχίας μας σε αποκλειστικές αναθέσεις και πωλήσεις. H εκπαίδευση που παρέχει αποκλειστικά η εταιρία μας, είναι προσαρμοσμένη 100% στα δεδομένα της τοπικής αγοράς προσφέροντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες που χρειάζεστε για μια κερδοφόρα καριέρα σαν Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων. Η εκπαίδευσή σας θα γίνει στο Μεσιτικό Γραφείο στο Γαλάτσι ή στο Μεσιτικό Γραφείο στο Μαρούσι, αλλά και on-line.

Πως να γίνετε Σύμβουλος Ακινήτων;

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ τον πλήρη οδηγό που φτιάξαμε και μάθετε τα πάντα για το μεσιτικό επάγγελμα και τη μεσιτεία ακινήτων και τι χρειάζεται για να γίνετε ένας Επιτυχημένος Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων με την YOUR HOME SOLD.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Compare listings

Compare

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT

Call me back Service
YOUR HOME SOLD
Canopus Brokers

Άλλαξε τη ζωή σου, γίνε επαγγελματίας Agent.

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.