ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ REAL ESTATE

ΓΙΝΕTE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε στους Συνεργάτες μας να αλλάξουν τη ζωή τους πουλώντας περισσότερα ακίνητα, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα, εργαζόμενοι πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, από ότι οποιοδήποτε άλλη μεσιτική εταιρία ή κτηματομεσιτικό γραφείο της Ελλάδας.
Επαγγελματίας μεσίτης σε υπόδειξη ακινήτου

Αξιοποιήστε μας για να απογειώσουμε την καριέρα σας στο Real Estate και δώστε στον εαυτό σας κάθε πλεονέκτημα

Ως εταιρία θέτουμε τα πρότυπα λειτουργίας του κλάδου των ακινήτων προσφέροντας καινοτομία, εξειδίκευση, εκπαίδευση και υποστήριξη. Εσείς ως ανεξάρτητος συνεργάτης μας Σύμβουλος Ακινήτων, θα απολαύσετε την πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής, τη δύναμη των παγκόσμιων διασυνδέσεων μας και μια επαγγελματική κουλτούρα που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Είναι τα πλεονεκτήματα που θα σας ξεχωρίσουν στα μάτια των πελατών και θα σας διακρίνουν από τον ανταγωνισμό.

Η Your Home Sold by Canopus Brokers™ είναι αφοσιωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και στην επιτυχία των Συμβούλων Ακινήτων της, που θέλουν μια πραγματική καριέρα στο Real Estate. Είναι υπόσχεση και δέσμευσή μας να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου. Είναι το μέρος που οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι καλύτεροι κορυφαίοι.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ

Δικτύωση για μεσίτες ακινήτων

Καθημερινά, άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, μετακομίζουν, αγοράζουν μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες και επενδύουν σε ακίνητα. Τώρα, μπορείτε να τους βοηθήσετε να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι διασυνδέσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την κερδοφόρα αγορά ακινήτων, δίνοντάς σας πρόσβαση σε leads για να βοηθήσετε τους δικούς σας πελάτες να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, και επιπλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πρόσθετη ροή εισοδήματος για την επιχείρησή σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0 +

ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΤΟΣ

0 +

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 %

ΠΕΛΑΤΕΣ

0 +

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

0 +

ΠΩΛΗΣΕΙΣ / ΕΤΟΣ

0 +

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 %

ΠΕΛΑΤΕΣ

0 +
Τεχνολογία για μεσίτες

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απογειώστε την επιχείρησή σας με εργαλεία τεχνολογίας που θα σας κάνουν 3 φορές πιο παραγωγικούς. Είμαστε πρωτοπόροι και σαν ειδικοί έχουμε ερευνήσει ποια μέσα λειτουργούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρόσβαση στα σωστά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμένετε συνδεδεμένοι οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Προωθήστε αυτόματα τα ακίνητά σας, λάβετε ειδοποιήσεις εισερχομένων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και επικεντρωθείτε στις πωλήσεις γνωρίζοντας ότι όλη μας η τεχνολογία είναι ενοποιημένη και οργανωμένη στη διάθεσή σας.

Τεχνολογία για μεσίτες

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απογειώστε την επιχείρησή σας με εργαλεία τεχνολογίας που θα σας κάνουν 3 φορές πιο παραγωγικούς. Είμαστε πρωτοπόροι και σαν ειδικοί έχουμε ερευνήσει ποια μέσα λειτουργούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρόσβαση στα σωστά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμένετε συνδεδεμένοι οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Προωθήστε αυτόματα τα ακίνητά σας, λάβετε ειδοποιήσεις εισερχομένων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και επικεντρωθείτε στις πωλήσεις γνωρίζοντας ότι όλη μας η τεχνολογία είναι ενοποιημένη και οργανωμένη στη διάθεσή σας.
Εκπαίδευση για μεσίτες

Αν θέλετε να κερδίζετε περισσότερα, πρέπει να μάθετε από τους καλύτερους!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη είναι και δική μας ευθύνη και αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία σε έναν ανταγωνιστικό χώρο. Είναι γνωστό ότι πολλές εταιρείες και γραφεία προσφέρουν εκπαίδευση, όμως κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στη γνώση και την εμπειρία μας, όπως αποδεικνύεται από τα ποσοστά επιτυχίας μας σε αποκλειστικές αναθέσεις και πωλήσεις. H εκπαίδευση που παρέχει αποκλειστικά η εταιρία μας, είναι προσαρμοσμένη 100% στα δεδομένα της τοπικής αγοράς προσφέροντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες που χρειάζεστε για μια κερδοφόρα καριέρα στο Real Estate.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Compare listings

Compare

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT

Call me back Service
YOUR HOME SOLD
Canopus Brokers

Άλλαξε τη ζωή σου, γίνε επαγγελματίας Agent.