Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Βιομηχανικό Στυλ Σπιτιού - Ιδέες Industrial Διακόσμησης

Lifestyle και κατοικία

Το Industrial style διακόσμησης σπιτιού (βιομηχανικό στυλ) αναφέρεται σε μια αισθητική τάση στην εσωτερική διακόσμηση που παίρνει στοιχεία από παλιά εργοστάσια και βιομηχανικούς χώρους που τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε σοφίτες και άλλους χώρους διαβίωσης. Αυτή η αισθητική έγινε δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και παρέμεινε δημοφιλής και στη δεκαετία του 2010.

Industrial style - Βιομηχανικό Στυλ Διακόσμησης

Βιομηχανική επανάσταση

Πριν από αρκετά χρόνια, η βιομηχανική επανάσταση εξέλιξε σε τεράστιο βαθμό τον πολιτισμό της ανθρωπότητας. Πολλά βιομηχανικά κτίρια που χτίστηκαν εκείνη την εποχή έχουν μετατραπεί σήμερα σε βιομηχανικές τοποθεσίες. Ωστόσο, ένα νοσταλγικό κύμα διακόσμησης σε βιομηχανικό στυλ έχει γίνει τάση της μόδας, από την Ευρώπη μέχρι και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και την Ασία. Σχεδόν όλες οι μεγάλες πόλεις του κόσμου μπορούν να αναγνωρίσουν το βιομηχανικό στυλ στην εσωτερική διακόσμηση. Το αρχαιότερο βιομηχανικό στυλ προήλθε από τη μεταμόρφωση ορισμένων παλιών εργοστασίων που εγκαταλείφθηκαν, με αποτέλεσμα να γίνουν το μέρος όπου οι καλλιτέχνες εργάζονται και ζουν δημιουργικά. Αργότερα, το επίμονο, δροσερό και κάπως καλλιτεχνικό στυλ εξελίχθηκε σε βιομηχανικό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Ωστόσο, λόγω των ψυχρών και σκληρών επιπτώσεων του, δεν ήταν κατάλληλο για μακροχρόνια διαμονή, γεγονός που στη μετέπειτα μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση άλλαξε, εφόσον χρησιμοποιήθηκαν κάποια άλλα σύμβολα, με σκοπό να δίνει την αίσθηση ζεστασιάς και να χαρακτηρίζεται ως κατάλληλο και για την καθημερινή ζωή.

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας άμεσα και με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Στυλ σχεδίασης - Βιομηχανικό Στυλ Διακόσμησης

Στυλ σχεδίασης

Το βιομηχανικό στυλ σχεδιασμού συναντάται κυρίως σε αστικές περιοχές και πολύ περισσότερο στις σοφίτες ή τελευταίους ορόφους παλαιών επαγγελματικών κτιρίων. Αυτές είναι ιδανικές τοποθεσίες, επειδή παρέχουν ανοικτό πεδίο στους ιδιοκτήτες του χώρου για να ξεκινήσουν με έναν νέο «καμβά». Αυτές οι τοποθεσίες περιέχουν, επίσης, μερικά από τα βασικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτού του στυλ σχεδίασης, όπως εκτεθειμένα τούβλα και μεταλλικούς σωλήνες, υποστυλώματα ή δοκούς, δάπεδα από σκυρόδεμα και μεγάλα ανοίγματα. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν στο να δώσουν στον χώρο μια αίσθηση «αποθήκης» που είναι ο απώτερος στόχος αυτού του στυλ σχεδίασης.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Χρώματα και υλικά

Παρόλο που η εσωτερική διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ είναι απλή στην επιλογή υλικών και χρωμάτων, είναι απαραίτητο να λαμβάνεται πλήρως υπόψη η προσωπικότητα και οι επιθυμίες του χρήστη προκειμένου να καλύπτονται οι αισθητικές του ανάγκες. Η πρώτη εντύπωση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι αντικρίζοντας τη βιομηχανική εσωτερική διακόσμηση, είναι η αίσθηση ενός κρύου χώρου, εξαιτίας της παρουσίας σκούρων και ουδέτερων χρωμάτων όπως το καφέ, η ώχρα, το μπλε και πινελιές μαύρου. Αυτοί οι χαμηλοί τόνοι και τα βαθιά, ουδέτερα, ήρεμα χρώματα, χρησιμοποιούνται συνήθως για να τονίσουν τα βιομηχανικά χαρακτηριστικά.

Χρώματα και υλικά - Βιομηχανικό Στυλ Διακόσμησης

Ο σχεδιασμός σε βιομηχανικό στυλ προφανώς και δεν μετατρέπει έναν εσωτερικό χώρο σε εργοστάσιο, αλλά μπορεί να δώσει μια αίσθηση δύναμης, ασφάλειας και σιγουριάς. Η λογική αντιστοίχιση χρωμάτων και υλικών είναι το κλειδί για να δοθεί η αίσθηση ζεστασιάς που απαιτεί ένας σύγχρονος χώρος καθημερινής διαβίωσης.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT