Αγοράστε μαζί μας

Ακίνητο. Ίσως η πιο σημαντική αγορά που θα κάνετε ποτέ.

Η κατανόηση της διαδικασίας εύρεσης και αγοράς του κατάλληλου, για εσάς, ακινήτου, μπορεί να είναι πρόκληση. Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ να σας δείξει πώς να κάνετε τη διαδικασία απόκτησης ενός ακινήτου να κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα και με το μέγιστο όφελος για εσάς.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ - Αγοράστε μαζί μας

Η αναζήτηση του νέου σας σπιτιού, εκτός από ευχάριστη, μπορεί να καταλήξει να είναι και εξαιρετικά αγχωτική. Το σημαντικότερο είναι να ξέρετε τι ακριβώς ψάχνετε. Κανένας άλλος δεν μπορεί να σας δώσει καλύτερες συμβουλές και καθοδήγηση από τους Συνεργάτες της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™. Είμαστε οι καλύτεροι “κυνηγοί σπιτιών” στην περιφέρεια.

Δωρεάν Οδηγός για Αγοραστές

Λάβετε τον οδηγό μας για αγοραστές και μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας.

Πουλήστε μαζί μας - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ - Αγορά Ακινήτου

Το κάνουμε απλά και τέλεια

Εσείς αρκεί να μας αναθέσετε την εύρεση του ακινήτου που θέλετε. Θα λάβουμε υπόψη τις οικονομικές σας δυνατότητες, θα καταγράψουμε τα “θέλω” σας, θα αξιολογήσουμε τις προτεραιότητές σας, θα σας παρουσιάσουμε την αγορά και θα καταρτίσουμε τη λίστα, επιλεγμένων μόνο, ακινήτων και θα σας τα υποδείξουμε.

Μετά, θα διαπραγματευτούμε για εσάς τους καλύτερους δυνατούς όρους, για την αγορά της ζωής σας, και θα κλείσουμε τη συμφωνία.

Δεν σταματάμε όμως σε αυτά. Θα είμαστε δίπλα σας, αν το επιθυμείτε, σε όλα τα στάδια της μετέπειτα διαδικασίας και θα σας βοηθήσουμε στον νομικό και τεχνικό έλεγχο του ακινήτου και φυσικά μαζί σας και στα οριστικά συμβόλαια. Κι αν χρειαστεί, θα υπολογίσουμε για εσάς το πιθανό κόστος μικροεπισκευών της νέας σας κατοικίας, ή επαγγελματικού χώρου, κι αν θελήσετε ακόμα και ολική ανακαίνιση, θα τα αναλάβουμε όλα και θα παραδώσουμε αποτέλεσμα καλύτερο από τις προσδοκίες σας. Για περισσότερα, δείτε και την ενότητα των συχνών ερωτήσεων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ψάχνετε ακίνητο για αγορά;

Απευθυνθείτε στους ειδικούς που θα είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT