Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Ανακαινίσεις

Το σπίτι σας δεν είναι μόνο μπετά, σίδερα και τούβλα

Το σπίτι σας είναι το προσωπικό σας “καταφύγιο”, εκεί που δημιουργούνται αναμνήσεις και παίρνουν μορφή τα όνειρά σας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου ακόμα και οι πιο αγαπημένοι χώροι μπορεί να αρχίσουν να μοιάζουν ξεπερασμένοι ή να στερούνται λειτουργικότητας και ασφάλειας. Τότε είναι που χρειάζεστε μια μερική ή ολική ανακαίνιση. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τον χώρο διαβίωσής σας, να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας, ή να το κάνετε πιο αποδοτικό ενεργειακά, η ανακαίνιση του σπιτιού σας έχει πλήθος πλεονεκτημάτων.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Βελτίωση της λειτουργικότητας

Ένα από τα βασικά κίνητρα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας ενός, ή περισσότερων χώρων. Καθώς ο τρόπος ζωής εξελίσσεται, τα σπίτια μας θα πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες μας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επεκτείνετε την κουζίνα σας για τη δημιουργία ενός πιο ανοιχτού και φιλόξενου χώρου, ή να μετατρέψετε ένα ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενο δωμάτιο σε γραφείο ή γυμναστήριο. Διαμορφώνοντας τον χώρο σας ώστε να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με τον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τη συνολική σας άνεση.

Αύξηση της αξίας του ακινήτου σας

Η ανακαίνιση δεν είναι μόνο ένας τρόπος να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, αλλά και μια επένδυση στην ιδιοκτησία σας. Η ανακαίνιση βασικών χώρων, όπως οι κουζίνες, τα μπάνια και οι εξωτερικοί χώροι, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αξία του σπιτιού σας. Οι δυνητικοί αγοραστές συχνά προτιμούν σπίτια που απαιτούν ελάχιστες εργασίες, οπότε μια καλά εκτελεσμένη ανακαίνιση μπορεί να αποτελέσει το “κλειδί” για μια επιτυχημένη πώληση, όταν έρθει η ώρα να βγάλετε το ακίνητό σας στην αγορά.

Δωρεάν Οδηγός Πώλησης Ακινήτου

Δείτε στον 12σέλιδο οδηγό μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα και στην καλύτερη τιμή, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πουλήστε μαζί μας - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα

Σε μια εποχή που επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα, οι ανακαινίσεις σπιτιών παρέχουν την ευκαιρία να υιοθετήσετε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις και να μειώσετε την κατανάλωση πόρων. Η αναβάθμιση της μόνωσης, η αντικατάσταση των παραθύρων και η εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών είναι μερικοί μόνο τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας πιο βιώσιμο. Όχι μόνο θα συμβάλλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον, αλλά θα απολαμβάνετε, επίσης, χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και αυξημένη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αισθητική μεταμόρφωση

Μερικές φορές, μια άλλη αισθητική είναι το μόνο που χρειάζεται για να δώσει νέα πνοή σε έναν χώρο. Μια αισθητική ανακαίνιση μπορεί να αναζωογονήσει κουρασμένους, ξεπερασμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είτε θέλετε να υιοθετήσετε έναν σύγχρονο ή μινιμαλιστικό σχεδιασμό, είτε να δώσετε ζεστασιά και χαρακτήρα σε έναν χώρο μέσω vintage στοιχείων, ένα σχέδιο ανακαίνισης παρέχει τον τέλειο καμβά για το δημιουργικό σας όραμα. Από νέα χρώματα και δάπεδα μέχρι φουτουριστικά φωτιστικά και λεπτομέρειες, οι δυνατότητες αισθητικής μεταμόρφωσης είναι απεριόριστες.

Προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις

Η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα και η ενσωμάτωσή της στο σπίτι σας είναι πλέον απαραίτητη. Τα συστήματα ασφαλείας, παρακολούθησης, δικτύωσης και οικιακού αυτοματισμού, μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης. Αγκαλιάζοντας αυτές τις τεχνολογικές εξελίξεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο βολικό και αποδοτικό οικιακό περιβάλλον που θα ευθυγραμμίζεται με την ψηφιακή εποχή.

Συχνές Ερωτήσεις

Εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλετε να ανακαινίσετε. Για παράδειγμα, κουζίνα, λουτρό, δάπεδα, κουφώματα, ηλεκτρικά, υδραυλικά, θέρμανση, κλπ. Για να έχετε όμως μια γενική εικόνα, το κόστος για ολική ανακαίνιση ενός τυπικού διαμερίσματος ξεκινά από 450,00€/m2 και μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000,00€/m2, αναλόγως υλικών και τυχών άλλων παραγόντων, όπως π.χ. αλλαγή διαρρύθμισης.

Φυσικά και είμαστε από τους καλύτερους στον χώρο. Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους για κάθε έργο. Ζητήστε δείγμα εργασιών μας και προσφορά για το δικό σας ακίνητο επικοινωνώντας μαζί μας.

Δυστυχώς όχι. Αν πρόκειται για κάποιες μικροεπισκευές τύπου “μερεμέτια” είναι καλύτερα να απευθυνθείτε στην τοπική αγορά για κάποιον τεχνίτη.

Εξαρτάται από το είδος, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου και το εύρος της ανακαίνισης. Για να έχετε όμως μια εικόνα, για την πλήρη ανακαίνιση ενός κενού διαμερίσματος 100m2 θα χρειαστούν περίπου 30-40 ημέρες.

Όταν αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ενός ακινήτου υπογράφουμε κι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που καθορίζει μεταξύ άλλων και τους οικονομικούς όρους. Συνήθως για την έναρξη των εργασιών απαιτείται προκαταβολή 30%, στο μέσο των εργασιών 40% και εξόφληση με το υπόλοιπο 30%. Πλην της απαιτούμενης προκαταβολής, το υπόλοιπο 70% μπορεί να διακανονιστεί έως 12 δόσεις με κάρτα, γραμμάτια, ή επιταγές.

Κριτικές πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More

Χρειάζεστε ανακαίνιση σπιτιού;

Το γραφείο μας διαθέτει in house τμήμα ανακαινίσεων, στελεχωμένο από Διπλωματούχους μηχανικούς και αναλαμβάνει την ανακαίνιση του ακινήτου σας με υπευθυνότητα, σύντομους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικό κόστος.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT