Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Προκατασκευή

Lifestyle και κατοικία

Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού έχει αρχίσει να στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις για την απόκτηση ή κατασκευή μιας κατοικίας ή ακόμα κι ενός επαγγελματικού χώρου. Καθώς σε αρκετές περιοχές οι τιμές των «μεταχειρισμένων» ακινήτων παίρνουν την ανηφόρα, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να αγοράσουν γη σε σχετικά χαμηλή τιμή, αν δεν διαθέτουν ήδη, και να οικοδομήσουν σε αυτήν το κτίριο που θα καλύψει τις ανάγκες τους.

Προκατασκευή - ΠΡΟΚΑΤ

Μειωμένο κόστος

Μέχρι πρότινος, το μεγαλύτερο εμπόδιο για αυτή την κατηγορία αγοραστών ήταν το κόστος αλλά και η ταλαιπωρία του να «βάλω οικοδομή». Όμως, η σύγχρονη προκατασκευή έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα, καθώς προσφέρει σχεδόν ότι επιθυμεί ο πελάτης. Τι καλύτερο από το μειωμένο κόστος κατασκευής, τους γρήγορους χρόνους παράδοσης, αλλά και την αποφυγή της ταλαιπωρίας και τον συντονισμό των συνεργείων.

Η σημερινή τεχνολογία και εξέλιξη των μεθόδων, αλλά και των υλικών της προκατασκευής, δίνει τη δυνατότητα σχεδόν σε όλους να αποκτήσουν ένα καινούργιο σπίτι με μειωμένο κόστος ακόμα και 30-35% σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης, σε χρόνους απίστευτους που μπορεί να είναι λίγες εβδομάδες από την παραγγελία και ταυτόχρονα να είναι απόλυτα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο με όλες τις ανέσεις.

Θέλετε να πουλήσετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι;

Η ομάδα των έμπειρων Μεσιτών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να έχετε σχετικά με τη γρήγορη και επικερδή πώληση της προκατασκευασμένης κατοικίας σας. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε γιατί το έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές και το κάνουμε καλά.

Small prefabricated home

Υλικά

Τα υλικά της προκατασκευής ποικίλουν και μπορεί να είναι ξύλο, οπλισμένο σκυρόδεμα, μέταλλο, τσιμεντοσανίδες ή γυψοσανίδες και αρκετά ακόμα και φυσικά συνδυασμός αυτών. Τα προκατασκευασμένα σπίτια πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και αντέχουν σε φωτιές και σε σεισμούς, μερικές φορές περισσότερο από ότι ένα παραδοσιακά χτισμένο σπίτι, ενώ έχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Αναλόγως και των χρησιμοποιούμενων υλικών, μπορεί να έχουν και ίσο ή μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τα κλασικά που γνωρίζουμε όλοι.

Αξία μεταπώλησης

Ως μειονέκτημα μπορεί να θεωρήσει κάποιος τη μείωση της αξίας του με την πάροδο του χρόνου, καθώς αρκετοί δεν έχουν τις γνώσεις για να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν μια κατασκευή. Αυτή η θεωρία μπορεί να είναι αληθής για προκατασκευασμένα σπίτια ηλικίας άνω των 20 ετών, όμως οι νέες κατασκευές μπορούν άνετα να διατηρήσουν μια καλή αξία μεταπώλησης.

Θέλετε να μάθετε για τις υπηρεσίες μας;

Το μεσιτικό μας γραφείο αναλαμβάνει κάθε ζήτημα που αφορά στην προκατασκευασμένη οικία σας, είτε είστε πωλητής, είτε αγοραστής, με διακριτικότητα, ταχύτητα, απόλυτο επαγγελματισμό και σε ανταγωνιστικές τιμές. Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών μας.

Η Απόφαση σας

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να επιλέξετε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία κι εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό, καθώς συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους κατασκευαστές προκάτ, ανάλογα με τον τρόπο δόμησης, οπότε αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.   

Σε κάθε περίπτωση, αν σκέφτεστε να χτίσετε το νέο σας σπίτι, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας για να σας βρούμε την κατάλληλη οικοδομήσιμη γη, και αναλόγως και του προϋπολογισμού σας, μια προκατασκευασμένη οικία μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια απόφαση για εσάς.

Prefabricated house

Μιλήστε με τους ειδικούς μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να σχεδιάσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο, ή χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τα προκατασκευασμένα σπίτια, επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT