Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Ethnic Διακόσμηση - Bohemian στυλ Διακόσμησης Σπιτιού

Lifestyle και κατοικία

Το “ethnic” στυλ διακόσμησης σπιτιού, αποτελεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο διακόσμησης που αφορά κυρίως εκείνους που επιθυμούν να κρατήσουν το εθνικιστικό στοιχείο στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Το “ethnic” στυλ διαχωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, εκ των οποίων μία αρκετά διαδεδομένη είναι εκείνη που αναφέρεται στο “Bohemian Style”.

Bohemian Style - Ethnic - Bohemian - Boho

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Μεσιτικό Αθήνα: Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας άμεσα και με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Ethnic - Bohemian στυλ μποέμ

Boho

Το μποέμικο στυλ ή αλλιώς η διακόσμηση “Boho” απευθύνεται σε όσους θέλουν τα σπίτια τους γεμάτα ζωή, πολιτισμό και με ενδιαφέροντα αντικείμενα. Αυτή η αισθητική έρχεται αντιμέτωπη με τις σύγχρονες ευαισθησίες και αγκαλιάζει τη δημιουργική, ανέμελη και αντισυμβατική διακόσμηση. Τα δωμάτια σε στυλ μποέμ τείνουν να έχουν ορισμένες ομοιότητες, καθώς είναι πάντα εκλεκτικά και μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά. Το Boho εμπνέεται από ανθρώπους που επιλέγουν να ζήσουν μια αντισυμβατική ζωή, όπως συνεχείς ταξιδιώτες, ηθοποιούς και συγγραφείς. Το μποέμικο στυλ αντικατοπτρίζει αυτή τη ζωή συνδυάζοντας αντικείμενα, χρώματα και σχέδια από πολλές περιοχές του κόσμου.

Ιστορία

Από ιστορική σκοπιά η εσωτερική διακόσμηση σε στυλ μποέμ ξεκίνησε τον 19ο αιώνα στο Παρίσι. Εμπνεύστηκε από καλλιτέχνες, συγγραφείς, ερμηνευτές και νομάδες που πίστευαν ότι η δημιουργικότητα ήταν πιο πολύτιμη από τα χρήματα. Με τη σύγκλιση των αντίστοιχων πολιτισμών, των ιδανικών τους και την άρνηση να συμμορφωθούν με αυτό που ήταν «αποδεκτό», ξεκίνησαν άθελά τους μια νέα τάση εσωτερικού σχεδιασμού. Το μποέμ στυλ, που πήρε το όνομά του από αυτούς τους νομάδες καλλιτέχνες, σκόπευε να ανατρέψει τα πρότυπα ομορφιάς, απορρίπτοντας τους κανόνες και αγκαλιάζοντας το αντισυμβατικό.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Χρώματα και υλικά

Ωστόσο το μποέμικο, όσο και το “ethnic” στυλ, περιλαμβάνει κάποια στοιχειώδη χαρακτηριστικά ως προς τα χρώματα και τις υφές που επικρατούν σε αυτό. Όσον αφορά στα χρώματα, κυριαρχούν οι φωτεινές και ζεστές αποχρώσεις. Το ethnic στυλ οπλίζεται με ζεστά χρώματα, αποχρώσεις του πορτοκαλί, όπως τερακότα αλλά και πράσινο για μια υπενθύμιση της φύσης. Όσον αφορά τα μοτίβα και τις υφές, επικρατούν κυρίως φυτικές ίνες και φυσικά υλικά. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκουμε υλικά όπως μπαμπού, πλεκτό καλάμι σε καλάθια ή αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Χωρίς να ξεχνάμε τα βερβερικά χαλιά, στοιχειώδη κομμάτια της ethnic διακόσμησης αποτελούν επίσης και τα έπιπλα με μικρές λεπτομέρειες και ethnic μοτίβα.

Χρώματα και μοτίβα Ethnic - Bohemian

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT