Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Urban Style Διακόσμηση Σπιτιού - Πως είναι το Αστικό Στυλ;

Lifestyle και κατοικία

Το αστικό στυλ (urban style) αναφέρεται σε ένα στυλ ζωής και μόδας που πηγάζει από τις αστικές περιοχές και την αστική κουλτούρα. Αυτό το στυλ συνδυάζει στοιχεία από διάφορα είδη μουσικής, μόδας, τέχνης και αρχιτεκτονικής που είναι διαδεδομένα στις αστικές κοινότητες.

Αστικό Στυλ Διακόσμησης - urban style

Η αστική διακόσμηση ακολουθεί συνήθως ένα μοντέρνο, εκλεπτυσμένο και βιομηχανικό στυλ, που αντανακλά την αισθητική των αστικών περιοχών και των εργοστασιακών ζωνών και που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν κομψό και σύγχρονο χώρο διαβίωσης με μια ευδιάκριτη αστική αίσθηση. Στη διακόσμηση αυτού του στυλ, συνήθως χρησιμοποιούνται σκουρόχρωμα υλικά και επιφάνειες, όπως μαύρο μέταλλο, σκουρόχρωμο ξύλο και τσιμέντο.

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Αστικό Στυλ Διακόσμησης - αστική διακόσμηση

Αρχές της αστικής διακόσμησης

Οι βασικές αρχές της αστικής διακόσμησης περιλαμβάνουν την αξιοποίηση του χώρου και της φωτεινότητας, την απλότητα και τη λειτουργικότητα στον σχεδιασμό της. Συχνά, χρησιμοποιούνται μεγάλα παράθυρα και διαμορφώνονται ενιαίοι ανοικτοί χώροι για να δημιουργηθεί μια αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινότητας.

Η διακόσμηση συνήθως περιλαμβάνει απλά και λειτουργικά έπιπλα, όπως βιβλιοθήκες από μέταλλο, σκουρόχρωμους καναπέδες και τραπεζαρίες από ξύλο, μέταλλο, ή ακόμη και τσιμέντο. 

Τέλος, οι τοίχοι μπορεί είναι από βακελίτη ή ορυκτές επιφάνειες και στη διακόσμηση χρησιμοποιούνται αντικείμενα με έντονο το στοιχείο του μετάλλου. Γι’ αυτό ακριβώς το αστικό στυλ μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT