Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Οικοδόμηση Πελατολογίου για τους Μεσίτες

Προσωπικός κύκλος επαφών του Συμβούλου Ακινήτων

Αισίως φτάσαμε στον 8ο από τους 10 βασικότερους λόγους για τους οποίους οι Σύμβουλοι Ακινήτων – Κτηματομεσίτες αποτυγχάνουν.

Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε και τα παλαιότερα άρθρα μας για την αποτυχία στην οικονομική διαχείριση, την έλλειψη εκπαίδευσης και καθοδήγησης, την έλλειψη επιχειρηματικού σχεδιασμού, την αντιμετώπιση του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη ως μερικής απασχόλησης, την έλλειψη τοπικότητας στο επάγγελμα την επαγγελματική εξουθένωση και έλλειψη marketing και αναγνωρίσιμου brand.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video στην ενότητα για Επαγγελματίες Συμβούλους Ακινήτων στο video blog μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο video που ανεβαίνει.

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κύκλο επαφών;

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της έναρξης της κτηματομεσιτικής σας επιχείρησης, αλλά και οποιασδήποτε επιχείρησης, είναι η οικοδόμηση της πελατειακής σας βάσης.

Σύμφωνα με στατιστικές, το 60% των agents δήλωσε ότι αναζητά νέους πελάτες σε καθημερινή βάση και το 25% αφιερώνει αρκετές ώρες την ημέρα.

Αν και η προσέλκυση δυνητικών πελατών, με τα μέσα που αναφέραμε στo προηγούμενο άρθρο, είναι μια σίγουρη και βιώσιμη επιλογή, το κόστος παραγωγής μιας νέας επαφής μπορεί να είναι σημαντικό. Παρόλα αυτά, η πλειονότητα των agents ξεχνούν ότι οι πιο αξιόπιστοι δυνητικοί πελάτες τους προέρχονται από συστάσεις εντός του προσωπικού τους κύκλου – δικτύου.

Έχουμε ακούσει agents συχνά να λένε ότι φοβούνταν να επικοινωνήσουν με το δικό τους κύκλο λόγω πιθανής άρνησης ή απόρριψης ή/και αμηχανίας, αλλά αν δεν το κάνετε, θα χάσετε μια σοβαρή πηγή πιθανών πελατών.

Τι πρέπει να κάνετε ; Εστιάστε στον κύκλο σας και μεγαλώστε τον !

Σε συνδυασμό με τα εργαλεία marketing και παραγωγής επαφών, η οργανική δημιουργία δυνητικών πελατών χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας κύκλο – δίκτυο και αξιοποιώντας τη σφαίρα επιρροής σας, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε δωρεάν τη βάση πελατών σας.

Για να δημιουργήσετε και να επεκτείνετε το δίκτυό σας, μπορείτε για παράδειγμα, να συμμετέχετε σε τοπικές εκδηλώσεις, να στέλνετε ευχετήριες κάρτες σε γιορτές, να υποστηρίζετε τις τοπικές επιχειρήσεις με την παρουσία σας ή στέλνοντας ανθρώπους του κύκλου σας για να σας διαφημίσουν, κλπ.

Επιπλέον, με στοιχεία του 2021, το 82% του πληθυσμού στις Η.Π.Α. χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε αν δεν τα χρησιμοποιείτε κατάλληλα, χάνετε αμέτρητες ευκαιρίες. Ανάλογα είναι τα ποσοστά και στην Ελλάδα. Είναι σήμερα πολύ εύκολο να ανοίξετε τον κύκλο σας συνδεόμενοι με επαφές φίλων και γνωστών, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο που συνέχεια θα μεγαλώνει και θα παράγει «ποιοτικούς» πελάτες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει η YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ , εστιάζει πολύ στην παραγωγή leads μέσω του κύκλου σας και του networking.
ΝΕΟ !!! May / 2024

Δημιουργήσαμε πρώτοι τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Τοπικοί Σύνδεσμοι

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT