Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Όμορφοι Κήποι Σπιτιών Ιδέες Διακόσμησης - Σπίτι με Κήπο

Lifestyle και κατοικία

Ένα σπίτι με κήπο είναι κατά κανόνα μια μονοκατοικία ή μια ανεξάρτητη μεζονέτα που βρίσκεται σε ένα κτήμα ή τμήμα οικοπέδου και διαθέτει ελεύθερο χώρο στον οποίο μπορούν να φυτευτούν λουλούδια, θάμνοι και δέντρα. Η ύπαρξη ενός κήπου δίνει στους κατοίκους του σπιτιού τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη φύση και το πράσινο, να κάνουν δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο με ασφάλεια, να καλλιεργούν διάφορα κηπευτικά ή λαχανικά και να έχουν έναν ιδιωτικό χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Κήπος - μονοκατοικία - Η ύπαρξη ενός κήπου

Η αξία του κήπου

Συνήθως, ένα σπίτι με κήπο είναι πιο ακριβό, καθώς η αξία της γης, αλλά και η αυξημένη συντήρηση του ακινήτου περισσότερες δαπάνες. Ωστόσο, η ύπαρξη ενός κήπου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την αξία του ακινήτου και να καταστήσει την καθημερινότητα των κατοίκων πιο ευχάριστη και χαλαρωτική.

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Είμαστε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας άμεσα και με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Κήπος - πλεονεκτήματα κήπου

Ένα σπίτι με κήπο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους κατοίκους του.

  • Χώρος αναψυχής: Ένας κήπος μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος αναψυχής και χαλάρωσης για τους κατοίκους του σπιτιού. Οι κήποι παρέχουν δυνατότητα για παιχνίδια, μπάρμπεκιου, συναντήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες.
  • Οικολογικά πλεονεκτήματα: Ένας κήπος μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, καθώς δέντρα και θάμνοι μπορούν να παρέχουν φυσικό καταφύγιο για πολλά είδη πτηνών. Επιπρόσθετα, οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται το καλοκαίρι, είναι αποδεδειγμένα χαμηλότερες σε πράσινο περιβάλλον.
  • Φρέσκα φρούτα και λαχανικά: Η καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων, φρούτων και λαχανικών στον κήπο μπορεί να παρέχει φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα για την οικογένεια του σπιτιού και να μειώσει το κόστος των αγορών τροφίμων.
  • Αύξηση της αξίας του ακινήτου: Ένα σπίτι με κήπο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από ένα διαμέρισμα, καθώς οι κήποι είναι πολύ επιθυμητοί από τους περισσότερους αγοραστές ακινήτων.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Real Estate

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο μεσιτικό γραφείο και κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και μάθετε γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα ακίνητα.

Ανάλογα με το μέγεθος του κάθε κήπου, υπάρχουν πολλές ιδέες αξιοποίησής του.

  • Δημιουργήστε έναν τέλειο λουλουδόκηπο για να προσθέσετε χρώμα και ομορφιά. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία από τριαντάφυλλα, γεράνια, ορχιδέες, κλπ. Φυτέψτε δέντρα και θάμνους περιμετρικά για περισσότερη ιδιωτικότητα. Ορισμένα είδη φυτών μπορεί να απωθούν και τα ανεπιθύμητα έντομα.
  • Προσθέστε στοιχεία νερού. Μια λιμνούλα ή σιντριβάνι, ένα ρυάκι ή ένας μικρός καταρράκτης θα προσδώσει ηρεμία και γαλήνη στον κήπο σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κήπο σας ως χώρο αναψυχής, προσθέτοντας έναν άνετο καναπέ, πολυθρόνες, μια αιώρα, μπάρμπεκιου, ακόμα και μια πέργολα για προστασία από τον ήλιο ή τη βροχή.
  • Ο κήπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε έναν χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά, τοποθετώντας μια κούνια, τσουλήθρα, μονόζυγα, κλπ.
  • Εάν τα τετραγωνικά του κήπου επαρκούν, μία πολύ ωραία ιδέα είναι η κατασκευή μιας πισίνας, η οποία θα προσδώσει έναν χαρακτήρα πολυτέλειας, αλλά κυρίως μία ανάσα δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Κήπος - ιδέες αξιοποίησης του κήπου

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών, ακόμα και αυτοί που αναζητούν κατοικία σε πυκνό αστικό περιβάλλον, θα επιθυμούσαν ένα σπίτι με κήπο, έστω και μικρό, αν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσουν. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και μερικές παλιές μονοκατοικίες με κήπο, έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και κατά συνέπεια αυξημένες τιμές.

Συμβουλευτείτε μας

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT