Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Ολοκληρωμένες Μεσιτικές Υπηρεσίες

Στο ανταγωνιστικό τοπίο της βιομηχανίας ακινήτων, μόνο οι κορυφαίοι στη μεσιτεία ακινήτων διαφοροποιούνται προσφέροντας εξαιρετικές και αποκλειστικές μεσιτικές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές συναλλαγές αγοράς και πώλησης. Από την εξατομικευμένη φροντίδα των πελατών μας έως την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της αγοράς, παρακάτω θα δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ώστε να σας παρέχουμε απαράμιλλες μεσιτικές υπηρεσίες.

Κορυφαίες Μεσιτικές Υπηρεσίες

 • Εξατομικευμένες συμβουλές
  Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ποιοτικών γραφείων που παρέχουν εξαιρετικές μεσιτικές υπηρεσίες είναι η εξατομικευμένη προσοχή. Τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία επενδύουν χρόνο στην κατανόηση των μοναδικών αναγκών, προτιμήσεων και στόχων κάθε πελάτη.
 • Ανάλυση της αγοράς
  Η παροχή κορυφαίων μεσιτικών υπηρεσιών προϋποθέτει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της τοπικής αγοράς, αλλά και των παγκόσμιων τάσεων. Η εμπειρία μας στις εκτιμήσεις ακινήτων και η πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία της αγοράς μας οπλίζει με τη γνώση που απαιτείται για να προσφέρουμε στρατηγικές συμβουλές που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Μεσιτικές Υπηρεσίες
 • Πρόσβαση σε μοναδικές ευκαιρίες
  Οι αποκλειστικές μεσιτικές υπηρεσίες ισοδυναμούν με πρόσβαση σε ακίνητα που δεν διαφημίζονται δημοσίως. Αυτή η προνομιακή πρόσβαση είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή μοναδικών επενδυτικών ευκαιριών και εξατομικευμένων επιλογών που ευθυγραμμίζονται με τις προτιμήσεις των απαιτητικών πελατών μας. Μόνο οι κορυφαίοι στη μεσιτεία ακινήτων διαθέτουν και αξιοποιούν τα δίκτυά τους για να αποκαλύψουν αυτά τα κρυμμένα «διαμάντια» στους πελάτες τους που αναζητούν την αποκλειστικότητα. Τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται σε ορισμένες περιοχές που δραστηριοποιούμαστε έντονα, όπως μπορείτε να δείτε στο Μεσιτικό Γραφείο Κηφισιά.
 • Προσαρμοσμένες στρατηγικές μάρκετινγκ
  Μόνοι οι καλύτεροι στη μεσιτεία ακινήτων δημιουργούν εξατομικευμένες στρατηγικές για κάθε καταχώριση ακινήτου. Αυτό περιλαμβάνει επαγγελματική σκηνοθεσία, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, εικονικές περιηγήσεις και στοχευμένες εκστρατείες προώθησης. Τέτοιες προσπάθειες εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή έκθεση και προσελκύουν απαιτητικούς αγοραστές ή ενοικιαστές, ξεχωρίζοντας το ακίνητό σας σε μια ανταγωνιστική αγορά.
 • Μάστερ στη διαπραγμάτευση
  Η διαπραγμάτευση είναι μια τέχνη στις συναλλαγές ακινήτων. Μόνο οι κορυφαίοι μεσίτες είναι ικανοί να εξασφαλίσουν τις πιο ευνοϊκές συμφωνίες για τους πελάτες τους, είτε πρόκειται για αγορά, πώληση ή μίσθωση. Οι ικανότητές μας στις διαπραγματεύσεις εξασφαλίζουν τους βέλτιστους όρους και τιμές, προσθέτοντας απτή αξία στις μεσιτικές υπηρεσίες μας και συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης.
 • Ολιστική διαχείριση της συναλλαγής
  Από την αρχική προσφορά έως το κλείσιμο, ένα αξιόπιστο μεσιτικό γραφείο διαχειρίζεται απρόσκοπτα κάθε πτυχή της συναλλαγής. Από τον συντονισμό όλων των παραγόντων, την πλοήγηση στις νομικές  / τεχνικές διαδικασίες, έως και την αντιμετώπιση απρόβλεπτων προκλήσεων, προσφέρουμε υποστήριξη μέχρι τα συμβόλαια, έχοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση και την ηρεμία των πελατών μας.
 • Δέσμευση σε ηθικά πρότυπα
  Οι κορυφαίες μεσιτικές υπηρεσίες αποτελούνται κι από ένα κρίσιμο συστατικό : Tην ακλόνητη δέσμευση στις ηθικές πρακτικές και αξίες. Τηρούμε αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα και ακεραιότητα και εξασφαλίζουμε διαφάνεια και δικαιοσύνη σε όλες τις συναλλαγές.

Η μεσιτεία ακινήτων στα καλύτερά της

Οι εξαιρετικές μεσιτικές υπηρεσίες μας αποτελούν την επιτομή ενός μείγματος τεχνογνωσίας της αγοράς, εξατομικευμένης προσέγγισης και ηθικών πρακτικών. Επικεντρώνοντας σε αυτούς τους πυλώνες, η YOUR HOME SOLD™ ξεχωρίζει άνετα στη μεσιτεία ακινήτων από τον “φθηνό” ανταγωνισμό, παρέχοντας εξαιρετικές εμπειρίες και αποκλειστικές ευκαιρίες στο πολύτιμο πελατολόγιό της.

Μάθετε περισσότερα για εμάς και πως αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εταιρία μας. Ποιο είναι το όραμα μας και πως προήλθε και η επωνυμία μας. Δείτε και την ομάδα των Συνεργατών μας.

Στην κλασική ενότητα των συχνών ερωτήσεων θα βρείτε πιθανότατα τις απαντήσεις που ψάχνετε, είτε είστε ιδιώτης που ενδιαφέρεται για κάποιο ακίνητο, είτε επαγγελματίας agent.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT