Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Γιατί οι νέοι μεσίτες χρειάζονται σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση;

Εκπαίδευση και καθοδήγηση για μεσίτες ακινήτων

Σε προηγούμενο άρθρο εξετάσαμε τον #1 λόγο για τον οποίο οι Κτηματομεσίτες αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους και στο παρόν θα εξετάσουμε τον 2ο, εξίσου σημαντικό λόγο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό video στην ενότητα για Επαγγελματίες Συμβούλους Ακινήτων στο video blog μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο video που ανεβαίνει.

Έλλειψη Εκπαίδευσης και Καθοδήγησης

Όταν ξεκινάτε σε μια οποιαδήποτε νέα θέση, ή ακόμα κι αν έχετε μια εμπειρία στο χώρο, η εκπαίδευση είναι ύψιστης σημασίας για να μπορείτε να ξέρετε πώς θα λειτουργήσετε στο πλαίσιο του ρόλου που έχετε επιλέξει και αναλάβει ως Σύμβουλος Ακινήτων και σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ενός κορυφαίου brand, όπως της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πριν την ένταξή σας σε ένα δίκτυο ή ένα γραφείο, σίγουρα θα σας διδάξουν αρκετά σχετικά με κώδικες δεοντολογίας και κανόνες λειτουργίας της αγοράς ακινήτων, αλλά τη λεπτή γνώση του πώς να γίνετε πραγματικά ένας κορυφαίος Real Estate Agent και να ολοκληρώσετε μια συμφωνία, θα τη λάβετε μόνο μέσα από ένα σοβαρό γραφείο, με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές και με αποδεδειγμένη πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, όπως διαθέτει η YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™.

Όλοι μπορούν να ισχυριστούν ότι προσφέρουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για μεσίτες ακινήτων, και αρκετοί θα το παρέχουν, αλλά αν το περιεχόμενο της εκπαίδευσής τους δεν ταιριάζει με το στυλ μάθησής σας και δεν συνοδεύεται με πρακτική εφαρμογή στο πεδίο, τότε η διαδικασία θα αποτύχει.

Εκτός από την εκπαίδευση, η εύρεση ενός μέντορα – καθοδηγητή, είναι το κλειδί για την πρόοδό σας. Το 80% των κορυφαίων παγκοσμίως CEOs, δήλωσαν ότι έλαβαν κάποια μορφή καθοδήγησης που τους ώθησε στην κορυφή. Η ύπαρξη ενός μέντορα στο γραφείο που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε, μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας, να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δίκτυό σας από το μηδέν και παράλληλα να σας προσφέρει εποικοδομητική κριτική για τυχόν λάθη σας.

Πως να επιλέξετε γραφείο ή δίκτυο ; Ψάξτε καλά και σε βάθος !

Όταν επιλέγετε ένα γραφείο ή δίκτυο για να συνεργαστείτε, είναι σημαντικό να ρωτήσετε τον Broker σας για τις λεπτομέρειες του εκπαιδευτικού προγράμματος, όπως για παράδειγμα : Τι είδους εκπαίδευση προσφέρει ; Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης ; Ποιες παιδαγωγικές μεθόδους χρησιμοποιούν ; Τι γίνεται μετά την εκπαίδευση ;

Στη συνέχεια κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις στον εαυτό σας : Τι τύπος μαθητή είμαι; Μου αρέσει να διαβάζω μόνο θεωρία, προτιμώ την πρακτική άσκηση ή και τα δύο ; Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε μένα για να μου προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου;

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις εδώ, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι το γραφείο που θα επιλέξετε θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα περιλαμβάνει διαδικασίες που θα σας ωθήσουν στην επιτυχία. Εμείς στην YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον που, αν είστε καλοί θα γίνετε καλύτεροι, κι αν είστε οι καλύτεροι θα γίνετε κορυφαίοι.

ΝΕΟ !!! May / 2024

Δημιουργήσαμε πρώτοι τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Τοπικοί Σύνδεσμοι

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT