Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Μαρούσι

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στο Μαρούσι. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Το Μαρούσι είναι δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών, έντεκα χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και είναι ο τρίτος σε έκταση δήμος του τομέα, καταλαμβάνοντας έκταση 13 Km2 και αριθμεί σύμφωνα με την τελευταία απογραφή 70.519 κατοίκους. Συνορεύει περιμετρικά με το Ηράκλειο, την Πεύκη, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, τη Φιλοθέη και τη Νέα Ιωνία.

Ο δήμος του Αμαρουσίου καταλαμβάνει μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα να χωρίζεται σε πολλές επιμέρους συνοικίες – γειτονιές. Μερικές από αυτές τις συνοικίες είναι τα Ανάβρυτα, η Νέα Λέσβος, το Στούντιο Α, η Κοκκινιά, ο Παράδεισος, ο Σωρός, η Αγία Φιλοθέη, το Πολύδροσο, ο Άγιος Θωμάς, η Νερατζιώτισσα και φυσικά το κέντρο του Αμαρουσίου.

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στο Μαρούσι

Το γραφείο μας διαθέτει συνεργάτες κάτοικους Αμαρουσίου και είναι εξιδικευμένο σε όλες τις γειτονιές της περιοχής, με δεκάδες επιτυχημένες αγοραπωλησίες ακινήτων. Γνωρίστε τον ειδικό της περιοχής σας στο Μαρούσι και απολαύστε κορυφαίες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και εγγυημένα, χρονικά και οικονομικά, αποτελέσματα.

Ιστορία Αμαρουσίου

Αρχικά η περιοχή είχε το αρχαίο όνομα «Άθμονον» ή αλλιώς «Αθμόνη», ενώ αργότερα απέκτησε τη σύγχρονη ονομασία «Μαρούσι» ή αλλιώς «Αμαρούσιον», η οποία προέρχεται από το επίθετο Αμαρυσία. Το επίθετο αυτό αναφέρεται στη λατρευθείσα θεά του κυνηγιού Αρτέμιδα και δηλώνει την προέλευση της λατρείας από την Αμάρυνθο της Εύβοιας (Αρτέμιδα η Αμαρυνθία > η Αμαρυσία), η οποία μεταφέρθηκε και στο Άθμονον της αρχαιότητας. Το Μαρούσι ανήκε αρχικά στον Δήμο Αθηναίων, αλλά αποσπάστηκε το 1925 ως κοινότητα, και το 1943 έγινε δήμος που περιλάμβανε και τα Μελίσσια, την Πεύκη και την Λυκόβρυση, περιοχές που αποσπάστηκαν λίγα χρόνια αργότερα.

Μεσιτικό Γραφείο στο Μαρούσι YHS - Άποψη της πλατείας Αμαρουσίου
Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι - YHS Μεσιτικό Γραφείο Μαρούσι

Χαρακτηριστικά

Το Μαρούσι διαθέτει πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, μερικές εκ των οποίων είναι το ΟΑΚΑ, η Πινακοθήκη, το Δημαρχιακό Μέγαρο και η Βορέειος Βιβλιοθήκη. Επιπλέον, χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που διαθέτει, όπως το “The Mall Athens”, το “Golden Hall” και το “Avenue”, αλλά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι λειτουργούν στην περιοχή μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, όπως το «Υγεία», το «Μητέρα» το «Ιασώ» και το «Ιατρικό Κέντρο».

Συγκοινωνίες

Συγκοινωνιακά η περιοχή του Αμαρουσίου εξυπηρετείται σε τρία σημεία από τη γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου. Οι σταθμοί αυτοί είναι το «Μαρούσι» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του δήμου, ο σταθμός «Ειρήνη» που προσεγγίζει το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς και ο σταθμός «Νερατζιώτισσα», όπου γίνεται ανταπόκριση με την ομώνυμη στάση του προαστιακού σιδηρόδρομου και μέσω του οποίου μπορεί κανείς να φτάσει στο “The Mall Athens”. Επιπρόσθετα, στο γνωστό σε όλους «δαχτυλίδι», όπου η Αττική Οδός τέμνει την κεντρική λεωφόρο του Αμαρουσίου και τη λεωφόρο Κηφισίας, συναντάται και ακόμα ένας σταθμός του προαστιακού σιδηρόδρομου, ο σταθμός Λεωφόρου Κηφισίας. Η περιοχή εξυπηρετείται και από αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ και από τη δημοτική συγκοινωνία.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το Ακίνητο σας στο Μαρούσι;

Όταν πρόκειται για την πώληση του ακινήτου σας στο Μαρούσι, εσείς θα εμπιστευτείτε τον οποιονδήποτε να αναλάβει την προώθηση του πιο σημαντικού περιουσιακού σας στοιχείου; Μάθετε περισσότερα για τους λόγους που πρέπει να επιλέξετε το γραφείο μας να αναλάβει την πώληση, ή εκμίσθωση, του ακινήτου σας και για το μέγιστο δικό σας όφελος.

Ακίνητα στο Μαρούσι και υποδομές

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 παρατηρήθηκε μία αύξηση στον πληθυσμό του Αμαρουσίου, αλλά και στον αριθμό των επιχειρήσεων που επέλεξαν το Μαρούσι για επαγγελματική έδρα. Αυτό είχε ως συνέπεια το Μαρούσι να καταστεί μια “πλήρης” πόλη, με πολύ καλές υποδομές και μια μεγάλη αγορά, τόσο από εμπορικής άποψης, όσο και από την πλευρά των ακινήτων. Έτσι το Μαρούσι αποτελεί μια σταθερή επιλογή τόσο για μόνιμη κατοικία, όσο και για εμπορικούς σκοπούς. Το οικιστικό απόθεμα είναι μεγάλο και η προσφορά ακινήτων είναι, επίσης, ικανοποιητική και ακολουθεί τη ζήτηση. Στο Μαρούσι θα βρει κανείς ακίνητα όλων των ηλικιών και κατηγοριών που θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Από παλιά μέχρι νεόδμητα, από μονοκατοικίες και μεζονέτες, μέχρι και διαμερίσματα, στούντιο, αλλά και οικοδομήσιμη γη. Ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε αγοραστή ή ενοικιαστή, θα πρέπει να επιλεχθεί και η κατάλληλη γειτονιά. Αν στις αναζητήσεις είναι και η γειτονική Πεύκη, βρείτε πληροφορίες στο Μεσιτικό Γραφείο Πεύκη.

Αξίες ακινήτων στο Μαρούσι

Οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων στο Μαρούσι κυμαίνονται από 1.500 – 2.200 €/m2, προφανώς αναλόγως περιοχής. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες εμπορικές αξίες ακινήτων στο Μαρούσι, από τα στατιστικά στοιχεία του γραφείου μας (Q3/2023), καθώς λόγω της ποικιλομορφίας και των διαφορετικών χαρακτηριστικών των γειτονιών δεν μπορούν να αναλυθούν όλες εδώ.  Μια νεόδμητη μεζονέτα ή διαμέρισμα, ενεργειακής κλάσης Α+, σε υψηλό όροφο με καλή θέα, αποθήκη και θέση στάθμευσης, θα σας στοιχίσει από 4.500 – 6.500 €/m2. Ένα διαμέρισμα 30 – 40 ετών σε καλή κατάσταση και σε όροφο, έχει εμπορική αξία από 1.600 – 2.400 €/m2, ανάλογα πάντα με την περιοχή. Τα ημιυπόγεια και ισόγεια με παλαιότητα, κυμαίνονται στα 1.000 – 1.500 €/m2.

YHS Μεσιτικό στο Μαρούσι - Απόψη της πλατείας Αμαρουσίου στον σταθμό του ηλεκτρικού

Και στις ενοικιάσεις κατοικιών στο Μαρούσι ισχύουν περίπου τα ίδια. Υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα για όλα τα βαλάντια, αναλόγως γειτονιάς, ηλικίας και κατάστασης. Θα βρείτε μονοκατοικίες, μεζονέτες αλλά και διαμερίσματα σε τιμές από 6 €/m2 μέχρι και 25 €/m2. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς το Μαρούσι είναι ένας πολύ μεγάλος δήμος με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανά συνοικία, και οι τιμές που μπορεί να δείτε σε διάφορα Portals ακινήτων, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική κατάσταση και τοποθεσία του κάθε ακινήτου. Στο Μεσιτικό Γραφείο Χαλάνδρι θα βρείτε τις τιμές ακινήτων του Χαλανδρίου.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More
Kat Vhta
Kat Vhta
Read More
Σοβαροί επαγγελματίες με σεβασμό στον πελάτη πάντα με ευγένεια!
Joanna Vaiou
Joanna Vaiou
Read More
Αν ψάχνετε το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
anna Rush
Read More
Οι κατάλληλοι επαγγελματίες στην αγορά-πώληση ακινήτου. Μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε πολύ.

Εξειδικευμένοι Μεσίτες για Ακίνητα στο Μαρούσι

Το Μαρούσι αποτελείται από πολλές συνοικίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αξίες κι εσείς χρειάζεστε έναν ειδικό να σας καθοδηγήσει σωστά είτε πρόκειται για την αγορά, είτε για την πώληση ενός ακινήτου στο Μαρούσι.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT