Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Λαμπρινή

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στη Λαμπρινή. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Λαμπρινή, το βόρειο προάστιο του Δήμου ΑΘηναίων

Η περιοχή της Λαμπρινής είναι μια συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στον κεντρικό τομέα της περιφερειακής ενότητας Αττικής και υπάγεται στον Δήμο Αθηναίων. Συνορεύει με την συνοικία Κυπριάδου, την Ριζούπολη, αλλά και με το Γαλάτσι και τη Νέα Ιωνία. Η συνοικία κατοικήθηκε αρχικά από εργατικές οικογένειες, οι οποίες προέρχονταν από τη Νάξο και άλλα κυκλαδίτικα νησιά και αστικοποιήθηκε κυρίως μεταπολεμικά.

Αποτελεί μια σχετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή, παρόλα αυτά, διαθέτει και ελεύθερους χώρους αναψυχής με πράσινο, όπως είναι οι πλατείες Φειδά και Εργατών Πολεμιστών, ή αλλιώς πλατεία του Αγίου Ανδρέα, όπως είναι πιο γνωστή. Εκεί θα βρείτε παγκάκια για να ξεκουραστείτε και γήπεδα για αθλοπαιδιές. Λίγο πιο κάτω θα βρείτε και το πάρκο της οδού Κλεωνών και πηγαίνοντας προς Νέα Ιωνία θα συναντήσετε και το άλσος του Προφήτη Ηλία με την ομώνυμη εκκλησία. Δείτε το Μεσιτικό Γραφείο Γαλάτσι για περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή μας.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το ακίνητό σας στη Λαμπρινή;

Η πώληση ή εκμίσθωση ενός ακινήτου δεν είναι μια απλή υπόθεση που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Αν θέλετε να πουλήσετε, ή να εκμισθώσετε, κάποιο ακίνητο στη Λαμπρινή, επιλέξτε τους Επαγγελματίες Agents του γραφείου μας που θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας και με το μέγιστο δυνατό όφελος για εσάς.

Ονομασία Λαμπρινής

Σχετικά με την προέλευση της ονομασίας της περιοχής, υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές. Η πρώτη είναι ότι προέρχεται από τον Σουλιώτη οπλαρχηγό Λάμπρο Βέικο, ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη του Αναλάτου το 1827 (ο Ανάλατος είναι περιοχή του σημερινού Νέου Κόσμου). Η δεύτερη εκδοχή υποστηρίζει ότι η περιοχή πήρε το όνομά της από την ψυχοκόρη του Λάμπρου Βέικου, τη Λαμπρινή, ενώ η τρίτη εκδοχή αναφέρει ότι η περιοχή ονομάστηκε έτσι, διότι ο άρχοντας της περιοχής είχε συνάψει σχέσεις με μια υπηρέτρια, τη Λαμπρινή, την οποία και ερωτεύτηκε σφόδρα. Λίγο πριν πεθάνει, της «αφιέρωσε» τη συνοικία, με σκοπό, ο έρωτάς τους να μείνει για πάντα χαραγμένος στον χρόνο.

Μεσιτικό Λαμπρινή - Άγιος Ανδρέας στη Λαμπρινή
Μεσιτικό Γραφείο Λαμπρινή - Πλατεία Φειδά στη Λαμπρινή

Χαρακτηριστικά

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Λαμπρινής ήταν ο έντονος βιομηχανικός της χαρακτήρας που ξεκίνησε από την εγκατάσταση Ναξιωτών και όχι μόνο εργατών, αλλά και από την ίδρυση αρκετών βιομηχανικών μονάδων, οι οποίες ήταν διάσπαρτες στην περιοχή μέχρι και τη Νέα Ιωνία. Το 1931, ιδρύθηκε στη συνοικία μία από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις κατασκευής προϊόντων θέρμανσης, η ΘΕΡΜΙΣ ΑΒΕ ή αλλιώς Θερμίδα. Λίγα χρόνια αργότερα, η επιχείρηση ακολούθησε τον δρόμο της αποβιομηχάνισης και το εργοστάσιο ερημώθηκε.

Συγκοινωνίες

Συγκοινωνιακά η Λαμπρινή εξυπηρετείται από λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ. Επίσης, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκονται και τρεις σταθμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, ο «Άγιος Ελευθέριος», τα «Άνω Πατήσια» και ο σταθμός του «Περισσού». Από την πλατεία του Αγίου Ανδρέα ο κοντινότερος σταθμός του Μετρό, στο Γαλάτσι, θα απέχει περίπου 800 m, κάτι που καθιστά την περιοχή αρκετά ελκυστική για όσους θέλουν να είναι κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ολοκλήρωση του έργου υπολογίζεται περίπου στο 2030.

Οι μεγαλύτεροι δρόμοι που διασχίζουν τη Λαμπρινή είναι η Ιωάννου Φωκά (προέκταση της Τράλλεων), η Ναρκίσσου, η Ωρωπού, η Συρακουσών και η Χριστιανουπόλεως. Στην συμβολή των δύο τελευταίων, βρίσκεται και η πλατεία Φειδά που προαναφέρθηκε.

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στη Λαμπρινή

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ότι αφορά στα ακίνητα, με εξειδικευμένους συνεργάτες για κάθε περίπτωση. Είτε χρειάζεστε μια εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας για να ξέρετε πόσο μπορείτε να το πουλήσετε ή το εκμισθώσετε, είτε χρειάζεστε τεχνική και νομική υποστήριξη, είτε θέλετε να αγοράσετε ακίνητο στη Λαμπρινή, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Στην περιοχή υπάρχουν και λειτουργούν σχολεία όλων των βαθμίδων. Επίσης, θα βρείτε μια πολύ καλή αγορά με μεγάλα super markets και αρκετά εμπορικά καταστήματα που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας, τράπεζες και 24ωρη πιάτσα ταξί στη συμβολή Ι. Φωκά και Ωρωπού.
Πολύ κοντά βρίσκεται και ο ιερός ναός του Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατήσια, αλλά και το γνωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ριζούπολης που εδρεύει ο ιστορικός Απόλλων. Για πληροφορίες σχετικά με τη Νέα Ιωνία δείτε στη σελίδα μας Μεσιτικό Νέα Ιωνία.

Αξίες ακινήτων στη Λαμπρινή

Η αγορά ακινήτων στην Λαμπρινή κινείται ανοδικά και ο ρυθμός απορρόφησης είναι σταθερός. Τα εμπορικά καταστήματα στις κεντρικές οδούς ενοικιάζονται από 15 €/m2 και ανάλογα με το σημείο μπορεί να ξεπεράσουν και τα 25 €/m2.

Τα ελεύθερα οικόπεδα είναι λιγοστά, ενώ υπάρχουν και αρκετές παλιές μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες. Οι συντελεστές δόμησης στην περιοχή είναι κοντά στο 2,0 – 2,4 αναλόγως οικοδομικού τετραγώνου. Οι αντικειμενικές αξίες της περιοχής είναι περίπου στα 1.450 €/m2. Αναλόγως παλαιότητας οι τιμές αυτές μπορεί να μειωθούν μέχρι και 40%.

Μεσίτες στην Λαμρινή - Πλατεία Εργατών Πολεμιστών - Πλατεία Αγίου Ανδρέα - Λαμπρινή

Η ζήτηση για κατοικίες στην περιοχή είναι σταθερή και υπάρχουν και αρκετά ακίνητα της τελευταίας 15ετίας. Για ενοικίαση ενός διαμερίσματος σε όροφο, ηλικίας 30-35 ετών, θα πρέπει να υπολογίζετε περίπου 8-10 €/m2 και αν θέλετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα με παρόμοια χαρακτηριστικά, οι τιμές ξεκινούν από τα 1.100 €/m2 και πλέον μπορούν να ξεπεράσουν τα 3.200 €/m2 για νεόδμητα (Q3/2023).

Κριτικές πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More
Kat Vhta
Kat Vhta
Read More
Σοβαροί επαγγελματίες με σεβασμό στον πελάτη πάντα με ευγένεια!
Joanna Vaiou
Joanna Vaiou
Read More
Αν ψάχνετε το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
anna Rush
Read More
Οι κατάλληλοι επαγγελματίες στην αγορά-πώληση ακινήτου. Μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε πολύ.

Ψάχνετε μεσιτικό γραφείο στη Λαμπρινή;

Το μεσιτικό γραφείο μας στο Γαλάτσι εξυπηρετεί με απόλυτη επιτυχία εδώ και χρόνια τη Λαμπρινή, καθώς είμαστε άριστοι γνώστες της τοπικής αγοράς. Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε, ή να εκμισθώσετε, κάποιο ακίνητο στη Λαμπρινή, σας προσφέρουμε δωρεάν επαγγελματική εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT