Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Μεσιτικό Γραφείο Κηφισιά

Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου / κατοικίας σας στην Κηφισιά. Εδώ θα ανακαλύψετε πολλές νέες πληροφορίες για την περιοχή και θα μάθετε τους λόγους για τους οποίους η ενοικίαση ή πώληση της κατοικίας σας αποτελεί ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στείλτε μας το μήνυμά σας, ή κλείστε ένα ραντεβού για να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Όταν μιλάμε για Βόρεια Προάστια εννοούμε Κηφισιά

Η Κηφισιά βρίσκεται στον βόρειο τομέα της Αθήνας, 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας, ανάμεσα στο Πεντελικό Όρος και στην Πάρνηθα. Καταλαμβάνει έκταση 35 km2, σε μέσο υψόμετρο 290 m και αριθμεί σύμφωνα με την τελευταία απογραφή 47.332 κατοίκους. Η περιοχή έχει οικιστικό,  δασικό, εμπορικό και βιομηχανικό χαρακτήρα. Ο συνδυασμός της εμπορικής αγοράς που διαθέτει με τα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, τους πεζόδρομους και τους πολλούς χώρους πρασίνου, την καθιστούν μία από τις ιδανικότερες περιοχές για μόνιμη διαμονή, αλλά και για βόλτες.

Ορισμένες από τις γνωστές συνοικίες της Κηφισιάς είναι το Κεφαλάρι, η Πολιτεία, η Νέα Κηφισιά, η Κάτω Κηφισιά, η Άνω Κηφισιά, καθώς επίσης και η Νέα Ερυθραία, και η Εκάλη, με τις οποίες συνενώθηκε διοικητικά. Στο βόρειο τμήμα του, ο Δήμος Κηφισιάς συνορεύει με τις περιοχές της Βαρυμπόμπης, του Τατοΐου, του Κρονερίου και του Διονύσου βορειοανατολικά. Δυτικά συνορεύει με τις Αχαρνές και στο νότιο τμήμα του, συνορεύει με το Μαρούσι, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Μεσιτικό Μαρούσι, την Πεύκη, την Λυκόβρυση και την Μεταμόρφωση. Τέλος, ανατολικά συνορεύει με τα Μελίσσια και την Νέα Πεντέλη, για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο Μεσιτικό Γραφείο Νέα Πεντέλη.

Μεσιτικές Υπηρεσίες για Πωλήσεις Κατοικιών στην Κηφισιά

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ότι αφορά στα ακίνητα της Κηφισιάς, με εξειδικευμένους συνεργάτες για κάθε περίπτωση. Είτε χρειάζεστε μια εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας για να ξέρετε πόσο μπορείτε να το πουλήσετε ή το εκμισθώσετε, είτε χρειάζεστε τεχνική και νομική υποστήριξη, είτε θέλετε να αγοράσετε ακίνητο στην Κηφισιά, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Ιστορία της Κηφισιάς

Στην αρχαιότητα η Κηφισιά ήταν μία από τις Δώδεκα Πόλεις της αρχαίας Αθήνας. Σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους, ήταν μέρος της Ερεχθηίδας φυλής της Αττικής και τοποθετούνταν στη «μεσογαία» χώρα. Αποτελούσε από τους πλουσιότερους δήμους της Αττικής λόγω του υγιεινού κλίματος, του αισθητικά ωραίου περιβάλλοντος, των άφθονων νερών και της μικρής σχετικά απόστασής της από την Αθήνα, όντας γνωστή ως προνομιούχος τόπος παραθερισμού πλουσίων και ευγενών.

Η Κηφισιά οφείλει την ονομασία της στον Κηφισό ποταμό. Μη έχοντας ιστορική βάση υπάρχει και ένα λογοπαίγνιο της ελληνικής γλώσσας, σύμφωνα με το οποίο η ονομασία Κηφισιά προέρχεται από την έκφραση «εκεί φυσά» – «κει φυσά» – «Κηφισά» – «Κηφισιά».

Μεσιτικό Γραφείο Κηφισιά - Άποψη της Κηφισιάς και του πεζοδρόμου
Μεσιτικό Γραφείο Κηφισιά - Κέντρο Κηφισιάς - Σταθμός Ηλεκτρικού

Συγκοινωνίες

Συγκοινωνιακά, η περιοχή εξυπηρετείται κυρίως από τον ομώνυμο σταθμό «Κηφισιά», αλλά και από τον σταθμό «ΚΑΤ» του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, καθώς επίσης και από λεωφορειακές γραμμές, όπως είναι το 550, το Β9 και το Α7 που συνδέουν την Κηφισιά με γειτονικούς και όχι μόνο δήμους. Η Λεωφόρος Κηφισίας είναι η κύρια πρόσβαση προς το κέντρο της Αθήνας και βόρεια προς την Εθνική οδό. Εύκολη, επίσης, είναι και η πρόσβαση στα ανατολικά, και μέσω της Χαριλάου Τρικούπη θα βρεθείτε στα Μελίσσια, Πεντέλη, κλπ. Στο Μεσιτικό Γραφείο Μελίσσια θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την περιοχή των Μελισσίων και των τιμών των ακινήτων.

Αγορά της Κηφισιάς και υποδομές

Στο κέντρο της Κηφισιάς θα συναντήσετε μια πλήρη και οργανωμένη αγορά στην οποία θα βρείτε τα πάντα. Είτε πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, είτε για ακριβά καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, είναι όλα εκεί.

Σχολεία όλων βαθμίδων υπάρχουν σε όλες τις συνοικίες, καθώς και αρκετοί χώροι άθλησης και πρασίνου. Στα πιο κεντρικά σημεία όλων των υποπεριοχών, θα βρείτε κέντρα υγείας, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, μηχανικούς, δικηγόρους, καύσιμα, συνεργεία και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την εστίαση και τη διασκέδαση, καθώς υπάρχουν δεκάδες εστιατόρια για όλα τα γούστα, καφέ για ξεκούραση από τα ψώνια και τις βόλτες σας και αρκετά γνωστά μπαράκια που συγκεντρώνουν κόσμο από όλη την Αθήνα. Να είστε προετοιμασμένοι, καθώς τις ώρες αιχμής μπορεί να δυσκολευτείτε στην εύρεση θέσης στάθμευσης.

Ψάχνετε Εξειδικευμένο Μεσίτη για το ακίνητό σας στην Κηφισιά;

Η πώληση ή εκμίσθωση ενός ακινήτου δεν είναι μια απλή υπόθεση που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Αν θέλετε να πουλήσετε, ή να εκμισθώσετε κάποιο ακίνητο στην Κηφισιά, επιλέξτε τους Επαγγελματίες Agents του γραφείου μας που θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας και με το μέγιστο δυνατό όφελος για εσάς.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Κηφισιά αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, είτε για κατοικία, είτε για οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτό έχει ως συνέπεια οι επαγγελματικοί χώροι στα πιο hot σημεία της πόλης να είναι περιζήτητοι και τα ενοίκια αρκετά υψηλά. Το ίδιο ισχύει και για τις κατοικίες, με τη ζήτηση να είναι σταθερά αυξανόμενη τα τελευταία χρόνια, με αναμενόμενο αποτέλεσμα, την αύξηση των αξιών. Στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς θα βρείτε όλων των ειδών κατοικίες, από απλά διαμερίσματα, μέχρι πολυτελείς μεζονέτες, μονοκατοικίες και επαύλεις, ενώ η κατασκευή των ακινήτων αυτών μπορεί να είναι από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα ( Jul / 2024 ).

Αξίες ακινήτων στην Κηφισιά

Καθώς η Κηφισιά αποτελείται από πολλές περιοχές, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά και αξίες, θα αναφέρουμε μόνο κάποιες μέγιστες και ελάχιστες τιμές που μπορείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάποια ακίνητο, ανά περιοχή.

Για παράδειγμα μια μονοκατοικία σε πολύ καλό σημείο στο κέντρο της Κηφισιάς μπορεί να κοστίζει και 12.000 €/m2, ενώ ένα νεόδμητο διαμέρισμα, επίσης σε άριστη τοποθεσία, μπορεί να κοστίζει 7.500 €/m2 (Q3/2023).

Από την άλλη πλευρά, ένα διαμέρισμα σε μέτρια κατάσταση στην Αγία Κυριακή Κηφισιάς ή στο Ζηρίνειο, μπορεί να έχει μόνο 1.500 €/m2.

Καλύτερο Μεσιτικό Κηφισιά - Άλσος της Κηφισιάς

Οι αντικειμενικές αξίες στον Δήμο Κηφισιάς είναι λογικό να παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις λόγω της μεγάλης έκτασης του δήμου και των χρήσεων γης. Για παράδειγμα στα όρια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (π.χ. περιοχή Καλυφτάκη), η αντικειμενική αξία είναι 750 €/m2, ενώ στον “Κοκκιναρά” η αντικειμενική αξία είναι 2.850 €/m2. Γενικά, η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή περιοχή στα βόρεια της Αθήνας, με καλές υποδομές και προσβάσεις, με αρκετό πράσινο, ησυχία και ασφάλεια, και αξίζει να την εξερευνήσετε αν θέλετε να βρείτε τη νέα σας κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, για όλες τις χρήσεις. Αν θέλετε να κινηθείτε λίγο πιο βόρεια, το Μεσιτικό Γραφείο Εκάλη θα σας βοηθήσει για ότι έχει σχέση με τα ακίνητα της περιοχής.

Κριτικές Πελατών

Fotis Xaritos
Fotis Xaritos
Read More
Εξαιρετικές μεσιτικεσ υπηρεσιες σε αγορά ακινήτου.
levani bakhturidze
levani bakhturidze
Read More
Eξαιρετικοι επαγγελματιες!!!
Νικόλ Ρούσσου
Νικόλ Ρούσσου
Read More
Liana Makropoulou
Liana Makropoulou
Read More
Athina Stai
Athina Stai
Read More
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΣΟΥΤΣΑ
Read More
apostolis paschalakis
apostolis paschalakis
Read More
Elina Domestichou
Elina Domestichou
Read More
Mike Marselos
Mike Marselos
Read More
Νικόλαος Χριστοδουλου
Νικόλαος Χριστοδουλου
Read More
Ευγενία Σιγάλα
Ευγενία Σιγάλα
Read More
nektarios pap
nektarios pap
Read More
Nikos Mavraganis
Nikos Mavraganis
Read More
ελευθερία πανάγου
ελευθερία πανάγου
Read More
Tatiana Ioannidou
Tatiana Ioannidou
Read More
Hara Vel
Hara Vel
Read More
Andreas Andreou
Andreas Andreou
Read More
Smaragda Roussou
Smaragda Roussou
Read More
George Mitsanis
George Mitsanis
Read More
Danai Papagianni
Danai Papagianni
Read More
Kat Vhta
Kat Vhta
Read More
Σοβαροί επαγγελματίες με σεβασμό στον πελάτη πάντα με ευγένεια!
Joanna Vaiou
Joanna Vaiou
Read More
Αν ψάχνετε το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
anna Rush
Read More
Οι κατάλληλοι επαγγελματίες στην αγορά-πώληση ακινήτου. Μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, ευχαριστούμε πολύ.

Έχετε ακίνητο στην Κηφισιά;

Το μεσιτικό γραφείο μας έχει εξειδίκευση στην περιοχή της Κηφισιάς και γνωρίζει πολύ καλά την τοπική αγορά. Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας ή ψάχνετε να αγοράσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, γρήγορα και με το μέγιστο δυνατό όφελος για εσάς.

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT