Νομικές Υπηρεσίες

Νομικές υπηρεσίες για ιδιοκτήτες ακινήτων

Το γραφείο μας παρέχει πλήρη και υψηλού επιπέδου νομική υποστήριξη για τον έλεγχο της “καθαρότητας” των τίτλων του ακινήτου σας, ή τυχόν διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στις σχετικές εγγραφές στο κτηματολόγιο, προκειμένου αυτό να μπορέσει να μεταβιβαστεί. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επίλυση μισθωτικών διαφορών, είτε πρόκειται για αστικές, είτε για επαγγελματικές μισθώσεις.

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενδεικτικά ορισμένες από τις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν : α) Προετοιμασία πλήρους φακέλου ακινήτου, β) Συλλογή δικαιολογητικών, γ) Νομική υποστήριξη ιδιοκτήτη, δ) Παράσταση δικηγόρου την ημέρα του συμβολαίου, ε) Έλεγχο του οριστικού συμβολαίου αγοραπωλησίας, και στ) Άρση Προσημειώσεων. Σε περιπτώσεις μισθώσεων, αναλαμβάνουμε δύστροπους μισθωτές, αποβολή από το μίσθιο, κλπ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν Οδηγός Πώλησης Ακινήτου

Δείτε στον 12σέλιδο οδηγό μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα και στην καλύτερη τιμή, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πουλήστε μαζί μας - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ - ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νομικές υπηρεσίες για αγοραστές ακινήτων

Η παρουσία ενός εξειδικευμένου δικηγόρου κατά την υπογραφή των συμβολαίων, μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική, καθώς θα αποτρέψει σημαντικά λάθη που αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν και μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Ένας τυπικός νομικός έλεγχος θα εντοπίσει εύκολα ένα υποθηκευμένο ακίνητο, αλλά απαιτείται εμπειρία για να διαπιστωθεί αν π.χ. υπάρχει κάποιος κληρονόμος που θα μπορούσε να διεκδικήσει το ακίνητο που αγοράζετε.

Ενδεικτικά, οι νομικές υπηρεσίες που παρέχουμε σε αγοραστές ακινήτων είναι : α) Έλεγχος τίτλων στο οικείο Υποθηκοφυλακείο – Κτηματολογικό Γραφείο, β) Νομικές συμβουλές σχετικά με φορολογικά θέματα, γ) Έλεγχος των δικαιολογητικών, δ) Δεύτερος νομικός έλεγχος την ημέρα υπογραφής του οριστικού συμβολαίου, ε) Παράσταση την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου και έλεγχος του οριστικού συμβολαίου αγοραπωλησίας, στ) Νομική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας, και ζ) εγγραφή προσημείωσης, σε περίπτωση δανειοδότησης.

Χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο δικηγόρο συμβολαίων;

Το γραφείο μας συνεργάζεται με δικηγόρους με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα ακινήτων και θα σας βοηθήσει να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, σύντομα και απροβλημάτιστα.

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT