Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Πουλάτε το σπίτι σας ; Τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε

πουλάτε στο σπίτι σας

Η εταιρία μας δεν συνδέεται πλέον με κανέναν τρόπο με την RE/MAX. Δείτε το Δελτίο Τύπου.

Πουλάτε το σπίτι σας ; Δείτε τα 5 σημαντικότερα λάθη που πρέπει να αποφύγετε.

Η ακίνητη περιουσία σας είναι μάλλον το σημαντικότερο οικονομικό σας στοιχείο και όταν έρθει η ώρα να την πουλήσετε, σίγουρα θα θέλετε μια επιτυχημένη, γρήγορη και χωρίς άγχος συναλλαγή. Ποιος, όμως, μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχία ;

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να αποφύγετε :

Πουλάτε το σπίτι σας ; Αποφύγετε να το αναθέσετε σε αυτόν που θα σας υποσχεθεί την υψηλότερη τιμή πώλησης, ακόμα κι αν αυτή φαίνεται μη ρεαλιστική.

Η αυξημένη τιμή πώλησης του ακινήτου σας, έχει ως αναμενόμενο αποτέλεσμα λιγότερους υποψήφιους αγοραστές που θα έρθουν να το επισκεφτούν. Αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι σημερινοί αγοραστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούν να αποκτήσουν ένα συγκρίσιμο, ή και καλύτερο σπίτι, με λιγότερα χρήματα.

Σε αυτό το σενάριο, προφανώς θα εξαναγκαστείτε να μειώνετε συνεχώς την τιμή πώλησης, μέχρι να βρεθεί κάποιος να το αγοράσει, μετά από πολλούς μήνες. Και τελικά, όταν θα πουληθεί, εσείς θα εισπράξετε λιγότερα χρήματα από την πραγματική εμπορική του αξία.

Πουλάτε το σπίτι σας ; Αποφύγετε να επιλέξετε αυτόν που σας υπόσχεται να σας εξοικονομήσει χρήματα, μειώνοντας το ποσοστό προμήθειας του.

Μια χαμηλότερη προμήθεια του μεσίτη που θα επιλέξετε, δεν εγγυάται ότι θα κερδίσετε τελικά περισσότερα χρήματα από την πώληση του ακινήτου σας. Εδώ υπάρχει ένας τεράστιος μύθος.

Είναι μύθος ότι η χαμηλότερη προμήθεια του μεσίτη θα οδηγήσει σε περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα.

Όλοι οι πωλητές θέλουν να επιτύχουν την υψηλότερη δυνατή τιμή για το ακίνητό τους. Ανεξάρτητα από το είδος του ακινήτου σας, η μέγιστη έκθεση του στην αγορά είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής τιμής.
Είναι, λοιπόν, απολύτως προφανές ότι θα λάβετε λιγότερες και χαμηλότερου επιπέδου υπηρεσίες, με αντάλλαγμα την μικρότερη προμήθεια του μεσίτη σας.

Αυτό, όμως, θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από το 1-2% που πιστεύετε ότι θα εξοικονομήσετε. Ανάλογα με την τιμή πώλησης του ακινήτου σας, αυτό το κόστος μπορεί να είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πουλάτε το σπίτι σας ; Αποφύγετε να επιλέξετε αυτόν που σας φαίνεται πιο συμπαθής ή είναι γνωστός σας.

Ο μεσίτης σας μπορεί να είναι συμπαθής, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι ικανός να φέρει εις πέρας με επιτυχία την πώληση του ακινήτου σας.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξετε είναι την προσωπικότητα και την τεχνογνωσία αυτού που θα επιλέξετε να σας εκπροσωπήσει. Η συμπάθεια ή η φιλική σχέση που ενδεχομένως έχετε με τον μεσίτη σας, δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα για εσάς, όταν τελικά θα ανακαλύψετε ότι δεν μπορεί να τοποθετήσει σωστά το σπίτι σας στην αγορά και τελικά να το πουλήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Και πολλές φορές, όταν κάποιος μεσίτης είναι από το οικογενειακό ή φιλικό μας περιβάλλον, δυσκολευόμαστε περισσότερο να του πούμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του.

Πουλάτε το σπίτι σας ; Αποφύγετε να επιλέξετε κάποιον που δουλεύει μόνος του, χωρίς ομάδα, γιατί πιστεύετε ότι θα ασχοληθεί περισσότερο με εσάς και το ακίνητό σας.

Ο μεσίτης που δουλεύει εντελώς μόνος του, χωρίς ομάδα υποστήριξης, είναι βέβαιο ότι θα παραμελήσει ορισμένα σημαντικά βήματα, επειδή είναι αρκετά απασχολημένος προσπαθώντας να κάνει τα πάντα μόνος του.

Κι εσείς αναπόφευκτα καταλήγετε με κατώτερα των προσδοκιών αποτελέσματα. Όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε το ακίνητό σας, ποιον θα επιλέξετε; Έναν μεσίτη που πουλά 2-3 σπίτια το χρόνο ή έναν Επαγγελματία Agent μιας ομάδας που πουλά αρκετές δεκάδες ;

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν κάνουμε όλοι τα ίδια πράγματα. Έχει τεράστια σημασία ποιον σύμβουλο ακινήτων επιλέγετε για να πουλήσετε το σπίτι σας. Προσεγγίζουμε με επαγγελματισμό κάθε περίπτωση ξεχωριστά, διαθέτουμε εξελιγμένα συστήματα μάρκετινγκ και παρέχουμε εγγυημένη εξυπηρέτηση και μοναδικές υπηρεσίες.

Δεν είμαστε ο τύπος των μεσιτών που απλώς βάζουν μια αγγελία σε κάποιο portal ακινήτων και μετά προσεύχονται να πουληθεί.

Πουλάτε το σπίτι σας ; Αποφύγετε να αναθέσετε σε πολλά γραφεία – μεσίτες την πώληση (πολλαπλή απλή ανάθεση, έναντι μίας αποκλειστικής).

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές την αξία της αποκλειστικής ανάθεσης και τα πλεονεκτήματά της. Σε αυτό, όμως, το άρθρο θα σταθούμε σε ένα και μόνο σημείο.

Την εμπιστοσύνη.

Μέσα από την πολύ μεγάλη εμπειρία μας και την επικοινωνία με χιλιάδες πελάτες, έχουμε καταλήξει στο εξής συμπέρασμα :

Οι πελάτες μας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας αναθέσουν αποκλειστικά την πώληση του ακινήτου τους, εφόσον μας εμπιστεύονται. Και ποιο είναι το τεράστιο λάθος που πρέπει να αποφύγετε όταν πουλάτε το σπίτι σας ; Μα φυσικά, να αναθέσετε σε πολλούς που δεν εμπιστεύεστε την πώληση του ακινήτου σας.

Αυτό είναι πραγματικά σαν να το αφήνετε στην τύχη του. Αναθέτετε σε 5-10-20 μεσίτες που δεν εμπιστεύεστε την πώληση του ακινήτου σας, ελπίζοντας ότι κάποιος από αυτούς, καθαρά από τύχη, θα καταφέρει τελικά να το πουλήσει.

Η δική μας άποψη είναι ότι αυτό αποτελεί τον ορισμό της απαξίωσης της δικής σας περιουσίας. Μιλήστε με πολλούς, επιλέξτε έναν. Κάντε ερωτήσεις. Ζητήστε να σας δείξει την επαγγελματική του άδεια και τις επιτυχίες του. Ρωτήστε ποιο είναι το πλάνο marketing που έχει για το ακίνητό σας, καθώς και τον χρονικό ορίζοντα που υπολογίζει για μια καλή και δίκαιη συμφωνία.

Πουλάτε το σπίτι σας ;

Αν θέλετε μια ομαλή, γρήγορη και συμφέρουσα συμφωνία για το ακίνητό σας, ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και αποφύγετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν και σε χρήμα και σε χρόνο.

Ένα οργανωμένο μεσιτικό γραφείο σαν την YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™, επενδύει στην πραγματικότητα χιλιάδες ευρώ σε ενέργειες μάρκετινγκ, ώστε να διαφημίσουμε τα ακίνητα των πελατών μας απευθείας σε σοβαρούς αγοραστές.

Όσους περισσότερους αγοραστές φέρνουμε στο σπίτι σας, τόσο το καλύτερο για εσάς. Περισσότεροι αγοραστές δημιουργούν μεγαλύτερη ζήτηση. Και όσο μεγαλύτερη είναι η ζήτηση, τόσο υψηλότερες προσφορές θα λαμβάνουμε. Και λόγω των μοναδικών αποκλειστικών αναθέσεων που έχουμε ανά πάσα στιγμή, λαμβάνουμε πολλαπλά αιτήματα και μεγάλη προσοχή στις καταχωρίσεις μας.

Κι ως μέλη ενός πολύ μεγάλου παγκόσμιου δικτύου, εγγυόμαστε μια επιτυχή πώληση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Διατηρούμε στενή συνεργασία με πολλά μέλη του δικτύου μας αλλά και επενδυτές. Όλοι τους λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις για κάθε νέα αποκλειστικότητά μας, κι έτσι ένας τεράστιος αριθμός υποψηφίων θα ενημερωθεί για το ακίνητό σας.

Ξοδεύουμε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, χρόνου και ενέργειας για να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τη μεγάλη λίστα των αξιολογημένων αγοραστών μας.

Με την αποκλειστική ανάθεση ακινήτου στην YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™, είναι σαν να ψάχναμε αγοραστή για το σπίτι σας πριν καν το αναλάβουμε και το διαφημίσουμε προς πώληση. Αυτή είναι μόνο μια μικρή ιδέα από τα πολλά συστήματα που διαθέτουμε και που μπορούν να πουλήσουν το σπίτι σας γρήγορα και με περισσότερα χρήματα.

Ξεκινήστε σήμερα μαζί μας και πωλήστε σωστά το σπίτι σας, με την πρώτη προσπάθεια και με περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να λάβει για λογαριασμό σας ένας μέσος κτηματομεσίτης.

Καλέστε μας τώρα, ή αν δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε μαζί μας, λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας.

Ξεκινήστε να ετοιμάζετε βαλίτσες !

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ !

Τοπικοί Σύνδεσμοι

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT