Δελτίο Τύπου 18/09/2023

YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers

Ενημέρωση ολοκλήρωσης συνεργασίας με την RE/MAX. Η RE/MAX Canopus έγινε YOUR HOME SOLD™

Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες, φίλοι,

θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες στο real estate.

Μετά από μια αμοιβαίως επωφελή συνεργασία που διήρκεσε 39 μήνες, σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με την RE/MAX ολοκληρώθηκε στις 12/09/2023, μετά από κοινή συμφωνία. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σοβαρή αξιολόγηση των δεδομένων και για εμάς αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να ευθυγραμμίσουμε τις επιχειρηματικές μας στρατηγικές με τους μακροπρόθεσμους στόχους μας.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την RE/MAX, πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα και εκτιμήσαμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της και γι’ αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για αυτή τη συνεργασία που καθόρισε και τη σχέση μας.

Συνεπώς, από την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν συνδεόμαστε με κανέναν τρόπο με την RE/MAX και ήδη βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο μετάβασης στο νέο μας brand YOUR HOME SOLD, με το οποίο θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ακινήτων.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η δέσμευσή μας για την παροχή εξαιρετικών, αποκλειστικών, και υψηλού επιπέδου μεσιτικών υπηρεσιών, καθώς και η διατήρηση ισχυρών σχέσεων με πελάτες και επαγγελματίες του χώρου παραμένει ακλόνητη. Πιστεύουμε ότι αυτή η αλλαγή θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία στη βιομηχανία.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το επιχειρηματικό μας ταξίδι και να εξερευνήσουμε νέους δρόμους μαζί σας.

Τυχόν υλικό που ενδεχομένως δείτε στον παρόντα ιστότοπο και φέρει το όνομα ή το λογότυπο της RE/MAX, έχει παραχθεί πριν τη λύση της συνεργασίας μας και διατηρείται καθαρά για ενημερωτικούς και ιστορικούς λόγους. Από 12/09/2023 η εταιρία μας δεν συνδέεται με την RE/MAX με κανέναν τρόπο.

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT