Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Πώληση μονοκατοικίας στο Γαλάτσι

Πώληση μονοκατοικίας

Πώληση μονοκατοικίας από τους καλύτερους μεσίτες της Αθήνας

Άλλη μια πώληση μονοκατοικίας ολοκληρώθηκε με τη διαμεσολάβηση του γραφείου μας και της TOP Agent Φωτεινής Παπαχατζή.

Η πώληση μονοκατοικίας δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πώληση ενός διαμερίσματος. Ανάλογα και με την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, μπορεί να υπάρχει μειωμένη ζήτηση για μια συγκεκριμένη κατηγορία κατοικίας. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι προφανώς και η τιμή μιας μονοκατοικίας σε σύγκριση με ένα διαμέρισμα. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μια μονοκατοικία και οι περισσότεροι συνυπολογίζουν και τα μεγαλύτερα έξοδα συντήρησης, θέρμανσης, κλπ.

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να πουλήσετε μια μονοκατοικία θα πρέπει να απευθυνθείτε σ’ ένα μεσιτικό γραφείο που θα μπορεί να της δώσει τη μέγιστη προβολή και υπεραξία, με πρόσβαση σε ένα επιλεγμένο πελατολόγιο που ενδιαφέρεται μόνο για τέτοιου είδους ακίνητα. Και το κυριότερο : Δεν επενδύουν όλα τα μεσιτικά γραφεία σε αποκλειστικές ενέργειες marketing που απαιτεί η πώληση μονοκατοικίας, παρά συνήθως αρκούνται σε μια πρόχειρη καταχώριση σε κάποια ιστοσελίδα ακινήτων. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι ανύπαρκτο και ο πωλητής μάταια περιμένει την πώληση του ακινήτου του.

Όμως εδώ θα πρέπει να σταθούμε και σε κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ακούμε πολύ συχνά από ανθρώπους γύρω μας πως είχαν μια κακή εμπειρία από τον μεσίτη τους, πως δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι, πως “χάλασε τη δουλειά”, πως ήταν απρόσιτος, δεν απαντούσε στις κλήσεις, κλπ.

Στην YOUR HOME SOLD™ προτεραιότητά μας είναι η εμπειρία των πελατών μας, πωλητών και αγοραστών.

Αδιαπραγμάτευτη συνθήκη είναι τα χαμόγελα και το αίσθημα της απόλυτης ικανοποίησης για τη συμφωνία που κλείσαμε για τους πελάτες μας.

Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την ικανοποίηση και τα χαμόγελα των πελατών μας κατά την υπογραφή των συμβολαίων.

Στην YOUR HOME SOLD™ δεν δίνουμε απλά υποσχέσεις. Δίνουμε εγγυήσεις !

  • Εγγύηση γρήγορης πώλησης
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής
  • Εγγύηση υποστήριξης σε όλη τη διαδικασία

Θα είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή, μέχρι και στον συμβολαιοράφο, και θα κάνουμε τα πάντα για να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη.

Αν σας ενδιαφέρει η πώληση μονοκατοικίας, ή αν θέλετε να αγοράσετε μονοκατοικία, επικοινωνήστε μαζί μας και ο Επαγγελματίας Μεσίτης της περιοχής σας θα βρεθεί άμεσα κοντά σας.

Μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας μονοκατοικίας σε σύγκριση με άλλους τύπους κατοικιών και επιλέξτε τι ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας lifestyle και budget.

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT