Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Σύμβουλος Ακινήτων: Οι 10 μεγαλύτερες προκλήσεις και 10 δοκιμασμένες συμβουλές για να πετύχετε ως Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας

Real Estate - Άλλος τρόπος ζωής

Σύμβουλος ακινήτων: Τι κάνει σωστά και πετυχαίνει; Τι κάνει λάθος και αποτυγχάνει;

Καλώς ήρθατε στον οδηγό μας προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γίνουν Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας. Εδώ θα μάθετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει, για να χτίσετε μία επιτυχημένη καριέρα στο Real Estate, ως Σύμβουλος Ακινήτων.

Είναι εύκολο; OXI! Είναι δύσκολο; OXI! Είναι απλά θέμα θέλησης, απόφασης, νοοτροπίας και σωστών επιλογών. Και τι εννοούμε όταν μιλάμε για σωστές επιλογές; Ως νέος Σύμβουλος Ακινήτων ή Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας και χωρίς καμία υποστήριξη σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι η βιομηχανία του Real Estate.

Έχοντας αυτό κατά νου, μια κρίσιμη απόφαση που θα πρέπει να πάρετε είναι για την εταιρεία με την οποία θα ξεκινήσετε το νέο σας επαγγελματικό ταξίδι. Δεν είναι όλες οι εταιρείες ίδιες και δεν προσφέρουν τα ίδια στους Συμβούλους Ακινήτων με τους οποίους συνεργάζονται. Η YOUR HOME SOLD™ με μεσιτικό γραφείο στο Γαλάτσι και μεσιτικό γραφείο στο Μαρούσι και δραστηριοποίηση σε όλη την Αττική, μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι και να σας διδάξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα βασικά μυστικά του επαγγέλματος.

Ας ξεκινήσουμε τη διαδρομή αυτή από τώρα και ας δούμε μαζί τις 10 πιο συνηθισμένες προκλήσεις του μεσιτικού επαγγέλματος και θα ολοκληρώσουμε με τις 10 πιο σημαντικές συμβουλές για την επιτυχία στον κλάδο των πωλήσεων ακινήτων.

Οι 10 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους οι Σύμβουλοι Ακινήτων αποτυγχάνουν

Σύμβουλος Ακίνητης ΠεριουσίαςΟ Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας που δεν τα καταφέρνει, αντιμετωπίζει συνήθως τις 10 παρακάτω προκλήσεις που αφορούν στη γενικότερη νοοτροπία του, την καθημερινότητα, αλλά και την οργανωτικότητα του. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο περιγραφικό άρθρο, ενώ μπορείτε να δείτε και τα videos για κάθε άρθρο, αλλά και πολλά περισσότερα, στο video blog μας.

  1. Αποτυχία στην οικονομική διαχείριση
  2. Έλλειψη εκπαίδευσης και καθοδήγησης
  3. Έλλειψη επιχειρηματικού σχεδιασμού
  4. Αντιμετώπιση του επαγγέλματος ως μερικής απασχόλησης
  5. Έλλειψη τοπικής εξειδίκευσης του μεσίτη
  6. Επαγγελματική εξουθένωση
  7. Έλλειψη marketing και αναγνωρίσιμου brand
  8. Αποτυχία στην οικοδόμηση πελατειακής βάσης
  9. Έλλειψη επικοινωνιακής οργάνωσης
  10. Αποτυχία στην αξιολόγηση δυνητικών πελατών
ΝΕΟ !!! May / 2024
Δημιουργήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα έναν πλήρη οδηγό για να γίνεις Σύμβουλος Ακινήτων και για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείς να λάβεις ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σου.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

10 Συμβουλές για να πετύχετε ως Σύμβουλοι Ακινήτων

Ξεκινήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα σας ακολουθώντας τις παρακάτω 10 αλάνθαστες συμβουλές:

  1. Στα πρώτα βήματά σας και για τους 2 πρώτους κρίσιμους μήνες, χρειάζεστε ένα οικονομικό μαξιλάρι ασφαλείας, ώστε να μην έχετε άγχος για την επιβίωσή σας και να μπορείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Το ποσό είναι μικρό και πρέπει να το δείτε ως επένδυση που θα σας αποφέρει τεράστια κέρδη.
  2. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους του χώρου, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά ένα δοκιμασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να βρείτε έναν μέντορα που θα σας βοηθήσει στο στήσιμο της επιχείρησής σας. Το εκπαιδευτικό μας υλικό είναι πρωτότυπο και προσαρμοσμένο στην Ελληνική αγορά.
  3. Θα πρέπει να εκπονήσετε ένα επιχειρηματικό πλάνο που οπωσδήποτε θα πρέπει να περιλαμβάνει τις οικονομικές σας προσδοκίες και τον χρόνο που αυτές θα εκπληρωθούν, ώστε να παρακολουθείτε σε τακτική βάση την πρόοδό σας. Θα είμαστε δίπλα σας σε αυτό και καθορίσουμε ρεαλιστικούς στόχους.
  4. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν το real estate είναι κάτι που θα το κάνετε σε full time βάση ή σε part time. Αν επιλέξετε full time, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας σας μεγιστοποιούνται, όπως και τα κέρδη σας, αν όχι, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λιγοστές, όπως θα είναι και οι προμήθειες σας. Ειδικά στο ξεκίνημά σας θα πρέπει να διαθέσετε αρκετό χρόνο.
  5. Ως επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων θα πρέπει να εστιάσετε σε μια και μόνο συγκεκριμένη περιοχή, τουλάχιστον στα πρώτα βήματά σας, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σταθερή πελατειακή βάση και να γίνετε γνωστοί τοπικά. Είναι λάθος να “διασκορπίζεστε” σε πολλές περιοχές.
  6. Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που θα διαθέσετε για δουλειά και στον προσωπικό σας χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το ένα να λειτουργεί σε βάρος του άλλου, αλλιώς δεν θα έχετε διάρκεια και θα κουραστείτε.
  7. Θα πρέπει να επενδύσετε στην προσωπική σας προβολή και να συνεργαστείτε με ένα αναγνωρίσιμο brand, όπως η YOUR HOME SOLD™, που θα σας ανοίγει πιο εύκολα πόρτες και θα σας βοηθά να παίρνετε δουλειές. Στον κλάδο σήμερα, οι no-name επιχειρήσεις φυτοζωούν ή δεν επιβιώνουν.
  8. Θα πρέπει να επεκτείνετε τον προσωπικό σας κύκλο επαφών και να δικτυωθείτε. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε με συνέπεια και σταθερότητα και να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, σύντομα θα βρεθείτε χωρίς πελάτες και χωρίς ακίνητα, δηλαδή χωρίς δουλειά.
  9. Αξιοποιήστε τα σημερινά τεχνολογικά εργαλεία για μεσίτες και οργανώστε τις επαφές σας και τα οικονομικά σας στοιχεία. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και αποδοτικότητά σας. Αναλόγως του προγράμματος συνεργασίας μας, θα σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  10. Βάλτε όρια και να είστε επιλεκτικοί. Ένας κορυφαίος Σύμβουλος Ακινήτων δεν γίνεται να συνεργάζεται με όλους και να αναλαμβάνει όποια “δουλειά” πέσει μπροστά του. Δεν αξίζουν όλοι και όλα τον χρόνο και τον κόπο σας. Πρέπει να μάθετε που θα λέτε «όχι» και που θα λέτε «ναι». Αυτό κάνει ένας επιτυχημένος CEO κι εσείς είστε ο CEO της δικής σας επιχείρησης.

Σύμβουλος ΑκινήτωνΌπως κάθε καριέρα με υψηλούς εισοδηματικούς στόχους, έτσι και το real estate μπορεί να έχει τις προκλήσεις του, αλλά είναι σίγουρα ένα επάγγελμα που αξίζει τον κόπο. Έχετε τη χαρά να βρίσκετε στους ανθρώπους το μέρος που θα αποκαλούν το «σπιτικό» τους και αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Αν ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω, είναι βέβαιο ότι σας περιμένει μια λαμπρή σταδιοδρομία ως Σύμβουλος Ακινήτων σε έναν συναρπαστικό χώρο, που θα σας προσφέρει όχι μόνο περισσότερα χρήματα, αλλά κι έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Και η ενασχόληση με το real estate είναι τρόπος ζωής.

Διαβάστε και το άρθρο μας για το Πόσα Χρήματα Κερδίζει ένας Μεσίτης.

Εγγραφείτε στο κανάλι της YOUR HOME SOLD by CANOPUS BROKERS™ στο YouTube για να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέο video που ανεβαίνει.

Τοπικές Πληροφορίες Περιοχών εξυπηρέτησης:

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT