Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Άμεση πώληση διαμερίσματος στην Αθήνα

Φωτεινή Παπαχατζή - Μεσίτρια Ακινήτων

Όταν η ταχύτητα στην πώληση ακινήτου μετράει

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μας για τους παράγοντες που επηρεάζουν την άμεση πώληση ακινήτου, αναλύσαμε με αρκετές λεπτομέρειες διάφορα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και να καταστήσουν μια κατά τα άλλα ευχάριστη διαδικασία, όχι μόνο χρονοβόρα, αλλά και ψυχοφθόρα.

Μια τέτοια περίπτωση αντιμετωπίσαμε πρόσφατα όπου ενώ ο πωλητής ήθελε να πουλήσει άμεσα, η πράξη δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί λόγω της τεράστιας γραφειοκρατίας και της ασυνεννοησίας των δημόσιων υπηρεσιών.

Κι ενώ η TOP AGENT του γραφείου μας Φωτεινή Παπαχατζή βρήκε άμεσα την αγοράστρια και έκλεισε μια τέλεια συμφωνία και για τις δύο πλευρές, σύντομα παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα που δεν ήταν γνωστά από την αρχή.

Είναι εκείνη η στιγμή που ο Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων πρέπει να κάνει τη δουλειά του, η οποία προφανώς και δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό deal. Είναι η στιγμή που πρέπει να καθησυχάσει και τις δύο πλευρές, να γίνει ο “σάκος του μποξ”, να αναλάβει τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και να παίξει τον ρόλο του “πυροσβέστη”, όταν κάποια πλευρά αρχίζει να απογοητεύεται και να κουράζεται. Είναι ο Επαγγελματίας Σύμβουλος Ακινήτων που θα συντηρήσει αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας, ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα όλοι θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του διαμερίσματος που πουλήσαμε στην περιοχή του Γκύζη, στην Αθήνα. Στην κεντρική φωτογραφία η Φωτεινή μαζί με τη νέα ιδιοκτήτρια, ποζάρουν χαμογελαστές, αφού η μικρή αυτή περιπέτεια έφτασε στο τέλος της και τα συμβόλαια έγιναν σαν να είχαμε γιορτή!

Όλοι οι εμπλεκόμενοι παραδέχτηκαν πως χωρίς τη διαμεσολάβησή μας δεν θα είχε ποτέ ολοκληρωθεί η πώληση του ακινήτου και πως η συμβολή μας ήταν καταλυτική.

Αν πουλάτε ακίνητο ή σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο, επιλέξτε μια/έναν από τους Επαγγελματίες Μεσίτες της YOUR HOME SOLD™, που θα είναι σύμμαχός σας και δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή και να είστε βέβαιοι πως θα κάνουμε τα πάντα για κλείσουμε την καλύτερη συμφωνία, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Υπηρεσίες που αξίζουν πραγματικά κάθε ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε να σας καλέσουμε την ώρα που επιθυμείτε.

 

Σύνδεσμοι:

  1. Γρήγορη πώληση ακινήτου
  2. Μεσιτική εντολή ανάθεσης ακινήτου
  3. Αμοιβή μεσίτη πως υπολογίζεται
  4. Μεσιτικό γραφείο Γαλάτσι
  5. Μεσιτικό γραφείο Μαρούσι
  6. Μεσιτικό γραφείο Χαλάνδρι

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT