Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Διαφορές Real Estate Agent, Broker, Realtor

Ο Real Estate Agent διαμεσολαβεί και εκπροσωπεί είτε τον πωλητή, είτε τον αγοραστή, είτε και τους δύο. Αντίστοιχο του Μεσίτη / Κτηματομεσίτη στην Ελλάδα.

Ο Broker είναι Real Estate Agent, με μία πρόσθετη εκπαίδευση και πιστοποίηση σαν Broker. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο και συνεργάζεται με τους Real Estate Agents.

Realtor είναι brand name. Ο Realtor είναι είτε ένας Αgent, είτε ένας Βroker, ο οποίος είναι μέλος της National Association of Realtors των ΗΠΑ και τηρεί πιστά τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας που η NAR έχει θεσπίσει.

Ο όρος Σύμβουλος Ακινήτων φτιάχτηκε στην Ελλάδα για να διαχωρίζουμε τον μεσίτη από τον σύμβουλο ακινήτων. Και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά, και οι δύο διαμεσολαβούν και οι δύο πρέπει να διαθέτουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
ΝΕΟ !!! Jun / 2024

Δημιουργήσαμε πρώτοι τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

(*) Η συνεργασία μας με την RE/MAX έχει ολοκληρωθεί και τυχόν αναφορές έχουν καθαρά ιστορικό χαρακτήρα. Δείτε τη σχετική μας ανακοίνωση εδώ.

Share it:

Προτεινόμενα video

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT