Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Η πιο γρήγορη πώληση διαμερίσματος

Χαρούμενος πελάτης με την μεσίτριά του

Όταν η ταχύτητα της πώλησης μετράει

Ο κος Γεράσιμος, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, έφυγε πριν πολλά χρόνια για τη Γερμανία, της οποίας είναι μόνιμος κάτοικος. Ήθελε να ρευστοποιήσει άμεσα για να προβεί σε κάποια άλλη αγορά, η μεγάλη ανησυχία του, όμως, ήταν πως θα το καταφέρει αυτό.

Φοβόταν την γραφειοκρατία, την έλλειψη επαγγελματισμού των “μεσιτών” με τους οποίους είχε επικοινωνήσει και κατέληξε όπως ήταν φυσικό στο καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα.

Υποσχεθήκαμε στον κο Γεράσιμο πως όλα θα πάνε καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, παρά μόνο να κλείσει έγκαιρα εισιτήριο από το Μόναχο για την Αθήνα, ώστε να είναι στα συμβόλαια. Πράγματι, και χωρίς να διαφημιστεί δημόσια το ακίνητο, μέσα από τη λίστα των αξιολογημένων και ώριμων αγοραστών που διαθέτουμε, επιλέξαμε την κα Φωτεινή, συνονόματη της δικής μας TOP Real Estate Agent, και μόλις σε μία ημέρα κλείσαμε τη συμφωνία.

Με τους μηχανικούς του γραφείου μας εκδόσαμε άμεσα όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την μεταβίβαση, συντονιστήκαμε και με την συμβολαιογράφο και άλλη μία επιτυχημένη και γρήγορη πώληση ακινήτου ολοκληρώθηκε με χαμόγελα.

Ευχαριστούμε τον κο Γεράσιμο για την εμπιστοσύνη, για τα δώρα που μας έκανε και για τα τεράστια ποτήρια 🍺 μπύρας που μας έφερε από τη Γερμανία και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε 😀 Ευχαριστούμε και την κα Φωτεινή για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε “καλορίζικο”.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι οι χαμογελαστοί πελάτες μας, που αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές μας.

Μεσίτρια με αγοράστρια και πωλητή διαμερίσματος

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT