Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Extra Mile – Επιπλέον Μίλι

Extra Mile – Επιπλέον Μίλι:

“Το έξτρα μίλι έχει τις ρίζες του πολύ παλιά στον 1ο αιώνα στην περιοχή της Παλαιστίνης. Ήταν τότε που οι Ρωμαίοι είχαν κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής. Ένα από τα θαύματα της κατάκτησής τους ήταν η κατασκευή ενός τεράστιου οδικού δικτύου, για να μπορούν να μετακινούνται από και προς τις κατεκτημένες περιοχές. Συνολικά είχαν κατασκευάσει πάνω από 50.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε αυτή την περιοχή. Σε κάθε μίλι, είχαν τοποθετήσει από μία πολύ μεγάλη πέτρα. Στις πέτρες αυτές, είχαν σκαλίσει επάνω κατευθύνσεις για την επόμενη πόλη, όπως και την απόσταση, πιθανούς κινδύνους που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν, όπως επίσης κάθε πέτρα έδειχνε την κατεύθυνση προς τη Ρώμη. Έτσι, προέκυψε το ρητό «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη». Σύμφωνα με το νόμο, κάθε Ρωμαίος πολίτης ή στρατιώτης, μπορούσε να διατάξει τους Ιουδαίους, να κουβαλήσουν στην πλάτη τους το σακίδιό τους ή όποιο φορτίο έφεραν για ένα μίλι. Όταν ρώτησαν τον Ιησού τι να κάνουν όταν τους λένε να κουβαλήσουν για ένα μίλι το φορτίο τους, εκείνος τους απάντησε: “όταν σας ζητάνε να κουβαλήσετε το φορτίο τους για ένα μίλι, εσείς να το κουβαλάτε για δύο”.”

Εμείς εδώ στη YOUR HOME SOLD έχουμε μέσα στη φιλοσοφία μας το επιπλέον μίλι και είναι κάτι που πάντα κάνουμε και για τους πελάτες μας, αλλά και για τους συνεργάτες μας.

Αν θέλεις να προοδεύσεις στη ζωή σου και να ξεχωρίσεις από το πλήθος, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αυτό το έξτρα μίλι.

Αν σε ενδιαφέρει έλα στην ομάδα μας να κάνουμε κάτι περισσότερο από το υποχρεωτικό, κάτι περισσότερο από αυτό το οποίο απαιτείται, να προχωρήσουμε μαζί αυτό το έξτρα μίλι.

Share it:

Προτεινόμενα video

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT