Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Το πείραμα του βιολιστή

Πριν 15 χρόνια ένας κύριος κάθισε στην είσοδο του μετρό στην Ουάσιγκτον και άρχισε να ερμηνεύει με το βιολί του κάποια κλασικά κομμάτια. Στα 45 λεπτά που έμεινε εκεί πέρασαν μπροστά του χιλιάδες άνθρωποι, από τους οποίους 6 σταμάτησαν να τον ακούσουν και περίπου 20 έριξαν χρήματα στο καπέλο που είχε μπροστά του, μαζεύοντας συνολικά 30 δολάρια. Ένας μόνο αναγνώρισε το διάσημο βιολιστή Joshua Bell, ο οποίος εκείνη την ώρα έπαιζε με ένα Stradivarius αξίας 3.500.000 δολαρίων. Πριν από τρεις ημέρες είχε παίξει σε ένα θέατρο, με εισιτήριο εκατοντάδων δολαρίων, ενώ υπολογίζεται ότι αμείβεται 1000 δολάρια το λεπτό.

Συμπέρασμα: Οι αξίες και οι ικανότητές σου δεν αναγνωρίζονται πάντα και εξαρτώνται από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι.

Αν πιστεύεις ότι σου αξίζει κάτι περισσότερο, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να αλλάξεις περιβάλλον και να βρεθείς εκεί που θα εκτιμηθούν οι ικανότητές σου.

Μπορείς, επίσης, να κάνεις κάτι δικό σου, να είσαι ανεξάρτητος και να δουλεύεις για τον εαυτό σου.

Ο χώρος των πωλήσεων ακινήτων και το γραφείο μας είναι ένα τέτοιο κατάλληλο περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να διαπρέψεις και κοινωνικά και οικονομικά και να κάνεις καριέρα στο real estate.

Share it:

Προτεινόμενα video

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT