Agent Onboarding_Part 2


Agent Onboarding_Part 2:

10 πράγματα που κάνουμε για τους νέους συνεργάτες / real estate agents:

1. Ξεκινάμε του νέους συνεργάτες να μάθουν να δουλεύουν και με αγοραστές και με πωλητές ταυτόχρονα. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, οι οποίοι βάζουν τους νέους να ασχολούνται μόνο με αγοραστές.
2. Τακτοποιούμε όλα τα νομικής και επαγγελματικής φύσεως ζητήματα.
3. Ορίζουμε ένα ξεκάθαρο χρονικό πλαίσιο και τα πρώτα βήματα που θα κάνουμε. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.
4. Κάνουμε συνεδρίες one-to-one και μιλάμε και για τους πωλητές, πως τους προσεγγίζουμε και για τους αγοραστές, αλλά και για άλλα ζητήματα, που αφορούν την προώθηση και την προβολή της επιχείρησης.
5. Παρέχουμε όλα τα εργαλεία, τα οποία χρειάζεται ο συνεργάτης για να προχωρήσει. Όλη την τεχνολογία, εκπαίδευση στα διαχειριστικά συστήματα και πως μπορεί να τα χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.
Καθορίζουμε τις προσδοκίες. Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος στόχος.
6. Μαθαίνουμε τα σενάρια και εκπαιδευόμαστε πάνω στα σενάρια. Ένα πλεονέκτημα της συνεργασίας σου με ένα Brand, όπως η RE/MAX, είναι ότι κάποιοι άλλοι πριν από εσένα έχουν δοκιμάσει τι πετυχαίνει και τι όχι.
7. Θα μάθεις την αγορά της περιοχής σου . Θα πρέπει να γνωρίζεις την αγορά των ακινήτων. Ποιες είναι οι αξίες; Τι πουλιέται; Τι πουλήθηκε; Ποιες είναι οι τάσεις; Υπάρχει ή όχι ζήτηση;
8. Marketing. Από το να φτιάξουμε τις κάρτες σου, μέχρι την online και offline παρουσία σου.
9. Θα έχουμε πολύ συχνές επικοινωνίες σε αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα, για να παρακολουθούμε την πρόοδο και την εξέλιξη.
10. Θα σε αφήσουμε να οραματιστείς μόνος σου το μέλλον σου και πως αυτό θα εξελιχθεί. Σου δείχνουμε προς τα πού να κοιτάξεις, αλλά δε σου λέμε τι να δεις.

Share it:

Προτεινόμενα video

Πώς θα αποκτήσετε εξαψήφιο εισόδημα
Πώς θα αποκτήσετε πάνω από 100.000 € εισόδημα!
5 Συμβουλές από έναν θρύλο των πωλήσεων
5 Συμβουλές από έναν θρύλο των πωλήσεων! Ο Joe Girard το 1973 πούλησε ...

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT