Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Agent Onboarding – Ενσωμάτωση νέου μεσίτη στο γραφείο μας (Μέρος 2ο)

Agent Onboarding_Part 2

Το video αυτό αποτελεί συνέχεια του πρώτου βίντεο που κάναμε σχετικά με τη διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων συνεργατών / μεσιτών στο γραφείο μας.

Τα 10 πράγματα που κάνουμε για τους νέους συνεργάτες μας / real estate agents :

 1. Ξεκινάμε του νέους συνεργάτες να μάθουν να δουλεύουν και με αγοραστές και με πωλητές ταυτόχρονα. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, οι οποίοι βάζουν τους νέους να ασχολούνται μόνο με αγοραστές.
 2. Τακτοποιούμε όλα τα νομικής και επαγγελματικής φύσεως ζητήματα.
 3. Ορίζουμε ένα ξεκάθαρο χρονικό πλαίσιο και τα πρώτα βήματα που θα κάνουμε. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.
 4. Κάνουμε συνεδρίες one-to-one και μιλάμε και για τους πωλητές, πως τους προσεγγίζουμε και για τους αγοραστές, αλλά και για άλλα ζητήματα, που αφορούν την προώθηση και την προβολή της επιχείρησης.
 5. Παρέχουμε όλα τα εργαλεία, τα οποία χρειάζεται ο συνεργάτης για να προχωρήσει. Όλη την τεχνολογία, εκπαίδευση στα διαχειριστικά συστήματα και πως μπορεί να τα χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.
 6. Καθορίζουμε τις προσδοκίες. Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος στόχος.
 7. Μαθαίνουμε τα σενάρια και εκπαιδευόμαστε πάνω στα σενάρια. Ένα πλεονέκτημα της συνεργασίας σου με ένα Brand, όπως η RE/MAX, είναι ότι κάποιοι άλλοι πριν από εσένα έχουν δοκιμάσει τι πετυχαίνει και τι όχι.
 8. Θα μάθεις την αγορά της περιοχής σου . Θα πρέπει να γνωρίζεις την αγορά των ακινήτων. Ποιες είναι οι αξίες; Τι πουλιέται; Τι πουλήθηκε; Ποιες είναι οι τάσεις; Υπάρχει ή όχι ζήτηση;
 9. Marketing. Από το να φτιάξουμε τις κάρτες σου, μέχρι την online και offline παρουσία σου.
 10. Θα έχουμε πολύ συχνές επικοινωνίες σε αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα, για να παρακολουθούμε την πρόοδο και την εξέλιξη.
 11. Θα σε αφήσουμε να οραματιστείς μόνος σου το μέλλον σου και πως αυτό θα εξελιχθεί. Σου δείχνουμε προς τα πού να κοιτάξεις, αλλά δε σου λέμε τι να δεις.

ΝΕΟ !!! May / 2024

Δημιουργήσαμε πρώτοι τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα τον οποίο μπορείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ απλά εισάγοντας το email σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Share it:

Προτεινόμενα video

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT