Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Χρήστος Γιαννιώτης - Real Estate Agent - Μεσίτης Ακινήτων

Χρήστος Γιαννιώτης

Κτηματομεσίτης at YOUR HOME SOLD™

  • Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 172697203000
  • Περιοχές εξυπηρέτησης: Βριλήσσια, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Γέρακας, Παλλήνη
  • Εξειδίκευση: Οικιστικά, Επαγγελματικά, Γη
Καλέστε +306970666843

Σχετικά με Χρήστος Γιαννιώτης

Ονομάζομαι Χρήστος Γιαννιώτης και γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκάδα, από όπου έφυγα το 2011 για να σπουδάσω στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα με τις σπουδές μου, έκανα ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες εργαζόμουν στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης βιλών στη Λευκάδα.

Η διδασκαλία είναι κάτι που πάντα μου άρεσε, γι’ αυτό και συνεργάστηκα με κορυφαία φροντιστήρια στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αθήνας, βοηθώντας επιτυχημένα πολλούς μαθητές να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Ωστόσο, η εξυπηρέτηση και η άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες της οικογενειακής επιχείρησης, ήταν κάτι που ανέκαθεν με γέμιζε με ικανοποίηση και ήθελα το πάθος μου για τις πωλήσεις και τα ακίνητα να ενσωματωθεί μόνιμα στη ζωή μου. Έτσι, το 2021 αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση προς τον κλάδο του real estate και το μεσιτικό επάγγελμα και με τις δεξιότητές μου στην επικοινωνία, αλλά και τις ικανότητές μου να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες των ανθρώπων, οδηγήθηκα πολύ γρήγορα σε μια ανοδική και επιτυχημένη πορεία.

Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία και παρακολουθώ σεμινάρια που σχετίζονται με τις επικοινωνιακές τεχνικές, την στρατηγική σκέψη και τις διαπραγματεύσεις, ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ακινήτων, και όταν μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου, ξεφεύγω από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς με σύντομες αποδράσεις σε ορεινούς προορισμούς.

Για οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για ακίνητα στις περιοχές που εξυπηρετώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Γλώσσα(ες): Ελληνικά, Αγγλικά

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT