Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Τηλέμαχος Καπίρης

Τηλέμαχος Καπίρης

Κτηματομεσίτης, Team Leader at YOUR HOME SOLD™

  • Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 061594303000
  • Περιοχές εξυπηρέτησης: Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Νότια Προάστια
  • Εξειδίκευση: Πολυτελή, Οικιστικά, Επαγγελματικά, Γη
Καλέστε +306932271213

Σχετικά με Τηλέμαχος Καπίρης

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα στο 16ο Εξατάξιο Γυμνάσιο Αθηνών. Σπούδασα Ναυπηγός Μηχ/γος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΚΑΤΕ). Μετά την στράτευσή μου εργάστηκα σε εταιρία μελετών / κατασκευών / πωλήσεων για 11 χρόνια, σαν Μηχ/γος εγκαταστάσεων κατοικιών και εκπόνησα σχετικά μελέτες. Στην ίδια εταιρία ανέλαβα και τις πωλήσεις υλικών εγκαταστάσεων. Με κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος και απέκτησα την πιστοποίηση και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Χρηματοοικονομικού και Ασφαλιστικού συμβούλου. Ανελίχθηκα ταχύτατα σε κορυφαία εταιρία του κλάδου, δημιούργησα μεγάλο χαρτοφυλάκιο και έλαβα πολλές διακρίσεις.

Μετά από 25 χρόνια στις πωλήσεις και έχοντας δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο και πελατολόγιο, ήρθε η στιγμή για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, αυτή τη φορά στον τομέα των ακινήτων, όπου διαπρέπω τα τελευταία χρόνια.

Στη Real Estate διαδρομή μου συνεργάστηκα με 2 γνωστές εταιρίες της Αθήνας και πλέον είμαι Team Leader στην YOUR HOME SOLD™, έχω τη δική μου ομάδα υποστήριξης και πωλήσεων και παράλληλα έχω και την ευθύνη ανάπτυξης της εταιρίας στον τομέα των συνεργατών της.

Έχω παρακολουθήσει περισσότερες από 1.000 ώρες σχετικών σεμιναρίων και συνεχίζω να βελτιώνομαι και να ενημερώνομαι για όλες τις εξελίξεις της αγοράς ακινήτων.

Μένω στη Γλυφάδα με την οικογένειά μου και φυσικά δραστηριοποιούμαι στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα στην απαιτητική αγορά των Νοτίων προαστίων της Αττικής και πάντα κοντά στη θάλασσα.

Η ομάδα μου κι εγώ, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε κτηματομεσιτική ανάγκη σας και να σας παρέχουμε εξαιρετικές και αποκλειστικές υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα των ακινήτων στην περιοχή μου για τα οποία ενδιαφέρεστε. Στη διάθεσή σας !

Γλώσσα(ες): Ελληνικά, Αγγλικά

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT