Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Πώληση Ακινήτου στα Πατήσια σε 50 μέρες

Φωτεινή Παπαχατζή - TOP REAL ESTATE AGENT

Πώληση διαμερίσματος στα Πατήσια από την YOUR HOME SOLD™

Η πώληση ακινήτου σε ορισμένες περιοχές μπορεί να εξελιχθεί σε μια αγχωτική και χρονοβόρα διαδικασία για τον ιδιοκτήτη του.

Όχι όμως αν επιλέξει να συνεργαστεί αποκλειστικά με την YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers™. Ειδικευόμαστε στην περιοχή και έχουμε πρόσβαση σε επιλεγμένο πελατολόγιο που ενδιαφέρεται να αγοράσει στα Πατήσια, αλλά και στις γύρω περιοχές όπως το Γαλάτσι και η Κυψέλη.

Η επιτυχημένη πώληση του ακινήτου σας στα Πατήσια απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες μεσίτες που θα αφιερώσουν χρόνο και θα επενδύσουν στην προώθηση και προβολή του ακινήτου σας. Μην κάνετε το λάθος να το αναθέσετε σε πολλούς “μεσίτες” ταυτόχρονα, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, ελπίζοντας ότι έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας. Θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μειώσετε την αξία του ακινήτου σας και θα αυξήσετε τον χρόνο που θα απαιτηθεί για την πώλησή του.

Στην φωτογραφία επάνω ο Παναγιώτης χαμογελαστός και απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας, μαζί με την Φωτεινή Παπαχατζή που είχε την ευθύνη της αγοραπωλησίας. Κάτω μερικές φωτογραφίες του διαμερίσματος που πουλήθηκε στα Πατήσια. Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο αυτό βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Αμερικής.

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT