Πώληση Ακινήτου στα Πατήσια σε 50 μέρες

Φωτεινή Παπαχατζή - TOP REAL ESTATE AGENT

Πώληση διαμερίσματος στα Πατήσια από την YOUR HOME SOLD™

Η πώληση ακινήτου σε ορισμένες περιοχές μπορεί να εξελιχθεί σε μια αγχωτική και χρονοβόρα διαδικασία για τον ιδιοκτήτη του.

Όχι όμως αν επιλέξει να συνεργαστεί αποκλειστικά με την YOUR HOME SOLD by Canopus Brokers™. Ειδικευόμαστε στην περιοχή και έχουμε πρόσβαση σε επιλεγμένο πελατολόγιο που ενδιαφέρεται να αγοράσει στα Πατήσια, αλλά και στις γύρω περιοχές όπως το Γαλάτσι και η Κυψέλη.

Η επιτυχημένη πώληση του ακινήτου σας στα Πατήσια απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες μεσίτες που θα αφιερώσουν χρόνο και θα επενδύσουν στην προώθηση και προβολή του ακινήτου σας. Μην κάνετε το λάθος να το αναθέσετε σε πολλούς “μεσίτες” ταυτόχρονα, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, ελπίζοντας ότι έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας. Θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Θα μειώσετε την αξία του ακινήτου σας και θα αυξήσετε τον χρόνο που θα απαιτηθεί για την πώλησή του.

Στην φωτογραφία επάνω ο Παναγιώτης χαμογελαστός και απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας, μαζί με την Φωτεινή Παπαχατζή που είχε την ευθύνη της αγοραπωλησίας. Κάτω μερικές φωτογραφίες του διαμερίσματος που πουλήθηκε στα Πατήσια. Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο αυτό βρίσκεται πολύ κοντά στην Πλατεία Αμερικής.

Αν θέλετε κι εσείς μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Δείτε και το πλήρες πακέτο μεσιτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε και πουλήστε μαζί μας, όντας ήσυχοι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και με το μέγιστο δυνατό όφελος για εσάς.

Γιατί είμαστε η YOUR HOME SOLD™. Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο της Αθήνας!

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT