Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Γαλάτσι, πώληση διαμερίσματος σε 35 μέρες!

Αγοραστής ακινήτου και η μεσίτριά του

Γαλάτσι, διαμέρισμα πουλήθηκε σε 35 μέρες

Ένα πολύ όμορφο και κουκλίστικο διαμέρισμα στη συνοικία “Καραγιαννέικα” του Δήμου Γαλατσίου, επιφάνειας 50 m2 και κατασκευής 2007, πουλήθηκε με την αποκλειστική διαμεσολάβηση του γραφείου μας YOUR HOME SOLD και της εξαιρετικής TOP Agent Φωτεινής Παπαχατζή.

Ο αγοραστής χαμογελαστός στο γραφείο μας, καθώς ήρθε να παραλάβει τα κλειδιά του νέου του σπιτιού, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεσιτικές υπηρεσίες μας αλλά και από το after sales support που απολαμβάνουν όλοι οι πελάτες μας.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται ο πωλητής του ακινήτου, η δικηγόρος των συμβολαίων, οι γονείς του αγοραστή μας και το διαμέρισμα που πουλήθηκε.

Έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες – αγοραστές και πωλητές – και διασφαλίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με την καλύτερη οικονομική συμφωνία για όλους, πάντα με χαμόγελα και εγγυώμαστε το τέλειο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε υψηλού επιπέδου και αποκλειστικές μεσιτικές υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας, ή προγραμματίστε ένα online ραντεβού.

Share it:

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT