Η πώληση του ακινήτου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!

Λύδια Κασφίκη - Μεσίτρια Ακινήτων

Λύδια Κασφίκη

Κτηματομεσίτρια at YOUR HOME SOLD™

  • Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 172476903000
  • Περιοχές εξυπηρέτησης: Ηράκλειο, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Νέα Ιωνία
  • Εξειδίκευση: Οικιστικά, Επαγγελματικά, Γη
Καλέστε +306981315023

Σχετικά με Λύδια Κασφίκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Αττικής από όπου έφυγα το 2016 με προορισμό την Κέρκυρα για να σπουδάσω Οπτικοακουστικές Τέχνες στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα με τις σπουδές μου συμμετείχα εθελοντικά σε πληθώρα κοινωνικών εκδηλώσεων, φεστιβάλ και event, καθώς είναι σημαντική για μένα η προσφορά βοήθειας και η συνεχής επικοινωνία με ανθρώπους από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Το 2021 επιστρέφοντας πίσω στην Αθήνα είχα την πρώτη μου επαφή με τον εργασιακό χώρο στο κτηματομεσιτικό γραφείο της YOUR HOME SOLD™, αναλαμβάνοντας τη θέση Social Media Manager της εταιρείας. Ωστόσο, τόσο η καθημερινή τριβή με το μεσιτικό επάγγελμα, όσο και το πάθος μου για τα ακίνητα, αλλά και για την καθημερινή αλληλεπίδραση με πελάτες και την ικανοποίηση των αναγκών τους, με οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσω το ελεύθερο επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων.

Έτσι, από το 2022 βρίσκομαι ενεργά στο χώρο της αγοράς ακινήτων, ως Επαγγελματίας Κτηματομεσίτρια εγγεγραμμένη στο Επιμελητήριο Αθηνών, διαγράφοντας μία αξιοσημείωτη και συνεχώς ανοδική πορεία.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τους Latin και Ballroom χορούς σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα το πάθος μου για τα ταξίδια σε συνδυασμό με την επιθυμία για ανακάλυψη νέων πολιτισμών και κουλτούρων, μου δίνει την κινητήριο δύναμη να δοκιμάσω νέες ιδέες με ανοιχτούς ορίζοντες, που αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη της επαγγελματικής μου επιτυχίας.

Για οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για ακίνητα στις περιοχές που εξυπηρετώ, όπως το Ηράκλειο Αττικής, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και όμορες περιοχές, είτε πρόκειται για πώληση, είτε για αγορά, ή και ενοικίαση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστούμε.

Γλώσσα(ες): Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

Compare listings

Compare
Call me back Service

Δωρεάν Οδηγός για Μεσίτες

Λάβετε δωρεάν τον πλήρη οδηγό για το μεσιτικό επάγγελμα και μάθετε για τα εξαιρετικά προγράμματα συνεργασίας που προσφέρουμε και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας κορυφαίος μεσίτης ακινήτων μαζί μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - EL ΟΔΗΓΟΣ

Θέλω να λάβω τον οδηγό

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ REAL ESTATE AGENT